Advert
Advert

Öldürmeye devam ediyor

Şanlıurfa’da beklenen oldu. Kaçak alkol tüketimi nedeniyle 1 vatandaş hayatını kaybederken bir çok vatandaşın da tedavi gördüğü öğrenildi.

Öldürmeye devam ediyor
Öldürmeye devam ediyor Admin
Advert

Aziz Budak / Kentte önüne geçilemeyen sahte içki tüketimi 1 vatandaşın hayatına mal oldu. Sahte içki içtiği iddia edilen bir vatandaş alkol komasına girdi. Hastaneye kaldırılan vatandaşın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden vatandaş Cumartesi günü toprağa verildi.

Çok sayıda vatandaş tedavi görüyor

Sahte alkol nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenilen vatandaşın kardeşinin de sahte alkol nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. İddialara göre sahte alkol nedeniyle çok sayıda vatandaşlarında hastanelerde tedavi gördüğü belirtildi.

2 ay önce operasyon yapılmıştı

Şanlıurfa’da yaklaşık 2 ay önce Jandarma ekiplerinin yaptığı baskında evde kaçak olarak üretilen 600 litre sahte rakı, 265 litre etil alkol, 115 şişe sahte viski, 130 şişe sahte rakı, 500 mililitre renklendirici, 500 mililitre anason, 15 bin boş şişesi, çok sayıda etiket ve 2 doldurma cihazı ele geçirilmişti. Ele geçirilen sahte içki ve malzemelere el koyan jandarmalar, A.D., A.A. ve S.Ç., isimli şüphelileri gözaltına almışlardı.

urfa çağdaş şanlıurfa sahte alkol can aldı sahte içki rakı viski jandarma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı