Advert
Advert

Başkan Ekinci, Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle 15 Temmuz İlkokulunda öğrencilerle beraber oldu.

Başkan Ekinci, Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu
Başkan Ekinci, Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu Admin
Advert

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmen, 2022-2023 eğitim öğretim yılına bugün başladı. Viranşehir’de de resmi ve özel okullar dâhil 68 Bin 864 öğrenci ile 3 bin 415 öğretmen yeni eğitim öğretim dönemine başladı. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, bu yıl ilk defa okula başlayan çocukların heyecanına ortak oldu. Yenişehir Mahallesi’nde bulunan 15 Temmuz İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Ekinci, sınıfları dolaşarak öğrencilerle bol bol sohbet etti. Okul Müdürü Mehmet Yaman’ın da eşlik ettiği Başkan Ekinci, öğrencilerin ilk dersine eşlik ederek, onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okulda çocuklarına eşlik eden velilerle de görüşen Başkan Ekinci, çocuklarının başarılı bir eğitim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu. 

Okulda görev yapan öğretmenlerle de görüşen Başkan Ekinci, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının Viranşehir başta olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, öğretmelere teşekkürlerini iletti ve başarılar diledi.

Öğretmen ve veliler de, yeni eğitim ve öğretim yılında kendilerini yalnız bırakmayarak destek veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinciye teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir eğitim öğrenci heyecan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı