Advert
Advert

Avrupa Müzik Topluluğu "Aşk olsun" ile sanatseverle buluşacak

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında konserlerini gerçekleştiren Topluluk, 4 Eylül’de müzik dedi. Büyük konser öncesi hazırlıklara başlayan Avrupa Müzik Topluluğu tüm sanatseverlerin sabırsızlıkla bekleyeceği eserleri icra edecekler.

Avrupa Müzik Topluluğu
Avrupa Müzik Topluluğu Admin
Advert

Müzik aşkını dostlukla paylaşan topluluk üyeleri Şef Mustafa Ertürk ve Selda Özer başkanlığında provalarını yaparak yeni sezona start verdi.

Topluluk, Türk Musikisinin unutulmaz eserlerini 23 Kasım 2022 tarihinde “Aşk Olsun” konsepti ile “Sokak Lambası Derneği” yararına Şişli Cemil Candaş sahnesinde gerçekleştirecek.

Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer,koro olarak her zaman daha iyisini ve güzelini yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Özer " Bizler Avrupa Müzik Topluluğu olarak sanat için bir araya gelmiş bir topluluğuz. Gün geçtikçe aramıza katılanlar ile daha da büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Yeni sezon başlangıcı yaparak çalışmalara başladık. Büyük konser öncesi tüm arkadaşlar ile canla başla çalışarak sevenlerimize ve sanatseverlere güzel bir an yaşatmak istiyoruz" dedi.

Avrupa Müzik Topluluğu konser provaları sonrası pasta keserek kutlama yaptı.

urfa çağdaş konser aşk olsun müzik topluluğu büyük konser
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı