Advert
Advert

Başkan Ekinci: Viranşehir’e Değer Katmaya Devam Ediyoruz

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kırsal Mahallelerde sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmalarda Viranşehir’e yeni ve modern yollar kazandırdıklarını söyleyen Başkan Ekinci,“ Yolu olmayan hiçbir mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

Başkan Ekinci: Viranşehir’e Değer Katmaya Devam Ediyoruz
Başkan Ekinci: Viranşehir’e Değer Katmaya Devam Ediyoruz Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, beraberindeki ekiple birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince Eyyüpnebi-Arısu-Akyazı grup yolunda sürdürülen 30 kilometrelik yolda yapılan sathi kaplama asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkili teknik ekipten bilgi aldı.

Başkan Ekinci’ye incelemeleri sırasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Abdülkadir Bozkurt, Belediye Meclis üyesi Bedih Kurt, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Yollar Viranşehir Şube Müdürü Salih Basık, Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş, Kervansarayı Mahalle Muhtarı Zülfikar Çay ve vatandaşlar eşlik etti.

İncelemede, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan koordineli çalışmaya dikkat çeken Başkan Ekinci, Viranşehir ilçe merkezi ve Kırsal mahallelerde adil ve eşit hizmet anlayışıyla çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

İlçe kırsalında yıllardır kangren haline gelen Eyyüpnebi-Arısu-Akyazı grup yolunu çözüme kavuşturmanın ve ilçeye değer katmanın sevinci içerisinde olduklarını belirten Başkan Ekinci, “Hedefimiz yolu olmayan mahalle bırakmamak” dedi.

Viranşehir’de yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür eden Başkan Salih Ekinci, Eyyüpnebi-Arısu -Akyazı grup yolunda devam eden sathi kaplama asfalt çalışmalarının ilçe halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kervansaray Mahalle Muhtarı Zülfikar Çay ise, yürütülen çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Başkan Ekinci ve beraberindeki heyet, daha sonra Sugöründü ve Gönüllü Kırsal Mahalle yolu ile Karatepe-Ayaklı grup yolunda yürütülen yol çalışmalarını inceledi.

urfa çağdaş viranşehir yol yapımı kırsal mahalle
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı