Advert

Viranşehir’de Hummalı Çalışmalar İle Yolların Kalitesi Artıyor

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatlarıyla kırsal mahallelerde stabilize yol çalışmaları etap etap sürüyor. Hummalı bir şekilde yürütülen çalışmalarla, Viranşehir kırsalı konforlu yollara kavuşuyor.

Viranşehir’de Hummalı Çalışmalar İle Yolların Kalitesi Artıyor
Viranşehir’de Hummalı Çalışmalar İle Yolların Kalitesi Artıyor Admin
Advert

Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Salih Ekinci’nin altyapı ve üstyapıya önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. İlçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü, program dâhilinde yol çalışmalarını merkez ve kırsal mahallerde devam ettiriyor. Çalışmalarla bir yandan ilçenin yol ağını genişleten ekipler, bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda ekiplerin son adresi Gözeli kırsal Mahallesi oldu. Bu bölgede stabilize yol çalışması başlatan ekipler, çalışmaların tamamlanmasıyla yolları daha konforlu hale getirmeyi planlıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların program dâhilinde merkez ve kırsal mahallelerde devam edeceği bildirildi.

Viranşehir Belediyesi’nin yaptığı yol çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Başkan Salih Ekinci ve Viranşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir yol yapımı yol açma stablize yol
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı