Advert

Yeni otobüslerin çalışacağı güzergahlar belli oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nce satın alınan körüklü otobüslerden 6'sı geçtiğimiz günlerde gelmişti. Resmi işlemleri tamamlandıktan sonra bu araçların 63 Nolu ring hattı ile Karaköprü Seyrantepe güzergahlarında hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi..

 Yeni otobüslerin çalışacağı güzergahlar belli oldu
 Yeni otobüslerin çalışacağı güzergahlar belli oldu Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı, toplu taşıma filosunu gençleştirip sık sık arızalanan zaman zaman klimaları tekleyen ekonomik ömrünü tamamlamış araçlarını seferlerden çekmeyi planlıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan körüklü otobüslerden 6'sı geçtiğimiz günlerde gelmişti. Mercedes marka 18 metre uzunluğundaki bu araçların yoğunluğu ve en fazla olan 63 nolu ring hattı, 76 nolu maşuk hattı ile Karaköprü-35 mt.yol-ŞUTİM arasında çalışan 35 metrelik yolda hizmet vermesi bekleniyor.

Okulların açılacağı 12 Eylül'e kadar yeni otobüslerin gelmeye devam edeceğini bildiren Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri, ' 2022-2023 eğitim öğretim yılına girerken filomuz tamamen gençleşmiş olacak.'' dediler.

MAŞALLAH AKIN AKIN GELİYORLAR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni körüklü otobüsleri 'Maşallah akın akın geliyorlar' başlığı altında tanıttı. Beyazgül, 'Mal kabul, trafik ve tescil işlemlerinin tamamlanmasıyla Şanlıurfa'ya hizmete başlayacak 6 otobüsümüz sisteme dahil edilecek. Daha konforlu ve güvenli toplu ulaşım için filomuzu her geçen gün gençleştiriyoruz.' ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş şanlıurfa toplu taşıma yeni otobüs güzergah
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı