Advert

Ünlülerin Metafizikçisi Aynur Akgün

Siyaset dünyası Metafiziğe merak sardı

Ünlülerin Metafizikçisi Aynur Akgün
Ünlülerin Metafizikçisi Aynur Akgün Admin
Advert

Son günlerin en çok konuşulan konusu olan Metafizik olayını ünlü Metafizikçi Aynur Akgün bizlere anlattı. Siyasetten,spor alanına, iş dünyasından sanat camiasına bir çok ünlü ismin kapısını çaldığı Akgün , Metafizik ile hayatlarına yön veriyor.

Günümüz dünyasında sıkça karşımıza çıkan Metafizik artık her anlamıyla hayatımıza girmiş durumda. Dış dünyada somut bir karşılığı olmamasına rağmen, akıl ve sezgi yoluyla idrak edilebilen varlıkları inceleyen Metafizik ile hayatlara yeni dokunuşlar yapılıyor.

Türkiye'de Metafizik dendiğinde ilk akla gelen isim olan ünlü Metafizikçi Aynur Akgün, bizlere herşeyiyle metafiziği anlattı. Aynur Akgün, Metafiziğin felsefenin bir dalı olduğunu ve fizik bilimlerinin ötesinde olan olarak görüldüğünü söyledi. Akgün " İnsan aurası üzerindeki blokajların negatif etkilerini pozitife dönüştürülmesi için çalışmalar yapıyorum. Bu görünmeyen enerjilerin oluşturduğu blokajlar olduğu gibi dış etkenlerden de alıyoruz bu negatif enerjiyi. Yoğunluklu olarak geçmiş karmalardan alırız yaşamımızı bloke eden negatif akışı. Geçmiş bağları iptal ederek pozitif  üzerine çalışma yapmayı kendime görev edindim. Yaratanın yarattığına faydalı olabilmek adına geçmiş köklerimden gelen pozitif enerjiyi bu şekilde faydalı olmak adına değerlendiriyorum. Ve bir çok hayata olumlu olarak dokunuş yapıyorum"dedi.

Bir çok ünlü var Metafiziğe başvuran

Ünlü Metafizikçi Aynur Akgün başta spor, sanat, siyaset ve iş dünyasından bir çok ünlü isimle çalışıyor. Özellikle siyaset dünyasından bir çok ünlü politikacı Akgün'ün kapısını çalıyor.

Fizik ötesi'' kavramı ilk kez Platon tarafından ''idealar dünyası'' olarak tanımlanan Metafizik ile  dokunuş yaparak hayatlarına yön veriyor

Metafizik nedir?

Metafizik, felsefenin bir dalıdır. İlk felsefeciler tarafından, "fizik bilimlerinin ötesinde olan" anlamına gelen "metafizik" sözcüğü ile felsefeye kazandırılmıştır. Metafiziği tanımlamaktaki zorluk Aristoteles'in bu alana ismini verdiği yüzyıldan bu yana bu alanın gösterdiği değişimdir.

urfa çağdaş metafizikçi aynur akgün ünlüler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı