Advert

Güneşe en yakın gezegen Şanlıurfa

Şanlıurfa'da hava sıcaklıklarının 50 dereceyi aştığı bu günlerde, bir esnaf sıcaklıkları espirili bir şekilde dile getirdi. Esnaf 50 dereceyi bulan sıcaklık için Gezegen sistemini şekillendirdi. Yeni şekillenmede Şanlıurfa güneşe yakınlık olarak birinci sırada yer aldı.

Güneşe en yakın gezegen Şanlıurfa
Güneşe en yakın gezegen Şanlıurfa Admin
Advert

Hava sıcaklıklarının 50 dereceyi aştığı Şanlıurfa'da vatandaşlar evden çıkmamayı tercih ediyor. Özellikle öğlen saatlerinde sıcaklığın 50 dereceyi bile geçtiği kentte birçok vatandaş güneşten korunmak için gölgelik ve ağaçlık yerleri tercih ediyor.

Şanlıurfa'da bir esnaf ise sıcakların nirvanasının yaşandığı kentte yeniden gezegen sistemini şekillendirdi.

Güneşe en yakın gezegen olarak Şanlıurfa'yı çizen esnafın bu espirili çizimini birçok vatandaş fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.

Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı tepkisi

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu anons ederken  “Sayın Cumhurbaşkanım” diyerek kürsüye çağırmasını yalakalık olarak açıkladı. Gürkan "Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanı olacak” demişti.

CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Kılıçdaroğlunu kürsüye davet ederken "Sayın Cumhurbaşkanım" diyerek anons etmesine bir tepki ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi. Gökbakar sosyal medya hesabından böylesi söylemlerin yalakalık olduğunu dile getirirken,bu tür söylemlerin halk tarafından karar verilmesi gerektiğinin altını çizdi .

İşte Şahan Gökbakar'ın o paylaşımı

Ben genel başkan olsam ve bizim partiden belediye başkanı beni " "cumhurbaşkanım, yüksek teşriflerinizle sizi kürsüye arz ederim" diye anons etse, baya rahatsız olurum. "Napion olm sen kafana göre? Ona halk karar verir, hadi bırak gerkesiz gaz vermeyi.." falan derim

Yalakalıktan haz etmeyen, gereksiz ve abartılı övgüden rahatsız olan, hatta buna maruz kaldığında utanan, normal dengeli insanlar neden yok bizim siyaset camiasında?

urfa çağdaş şanlıurfa aşırı sıcaklar gezegen esnaf
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı