Advert

Viranşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Viranşehir Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Salih Ekinci başkanlığında gerçekleştirildi.

Viranşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Viranşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Admin
Advert

Viranşehir Belediyesi Meclis salonunda halka ve basına açık gerçekleştirilen toplantıya, meclis üyelerinin yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Ağustos ayı olağan meclis toplantısının 1.Birleşimin 1.Oturumu yoklama, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, toplantıda alınacak kararların hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

İlçede yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili meclis üyelerine bilgi veren Başkan Ekinci, Pilot bölge seçtikleri Yenişehir Mahallesinden sonra Depsaş ve Şuski alt yapı çalışmalarının ardından Hürriyet mahallesinin üst yapı çalışmalarına başlayacaklarını ve aynı hizmetlerin bu mahallede de yapılacağının altını çizdi.

Ekinci, ilçeye alt ve üst yapısıyla birlikte yapılacak hizmet odaklı çalışmaların gece gündüz devam edeceğini kaydetti.

Açılış konuşmasının ardından meclis üyelerinin gündem dışı verdikleri önergeler tek tek okunarak, bazıları gündem maddelerine bazıları da komisyonlara sevk edildi. Daha sonra toplantının gündem maddelerine geçildi.

Üç gündem maddesinden görüşüldüğü toplantıda, İhtisas Komisyonlarının yeniden seçilmesi ve Zabıta personeline Ağustos ayından itibaren maktu mesainin verilmesi oy birliği, İller Bankasından kredi alınması için Belediye Başkanına yetki verilmesi maddesi ise, oy çoğunluğu ile kabul edildi. Üçgündem maddesinin görüşüldüğü toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Ağustos ayı olağan meclis toplantısının 2.Birleşiminin 2.Oturumuna yarın saat: 14.00’da devam edilecek.

urfa çağdaş viranşehir belediye toplantı belediye meclisi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı