Advert
Advert

Başkan Ekinci, Yüzme Kursu Gören Öğrencilerle Buluştu

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde yüzme kursu gören öğrenciler ve BESYO kursu alan gençlerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Ekinci, gençlerin ve çocukların hedeflerine ulaşmaları için her türlü desteği sunduklarını, bundan sonra da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Başkan Ekinci, Yüzme Kursu Gören Öğrencilerle Buluştu
Başkan Ekinci, Yüzme Kursu Gören Öğrencilerle Buluştu Admin
Advert

Viranşehir Belediyesi tarafından başlatılan yaz kursları hızla devam ediyor.  Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla yüzme, voleybol, futbol ve basketbol başta olmak üzere 10 branşta açılan kurslar yoğun ilgi görüyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde başlayan kurslar sayesinde yaz aylarını en iyi şekilde değerlendiren gençler, yeteneği olduğunu düşündüğü spor dallarında da kendilerini yetiştirme imkânı buluyor.

Yaz kursları kapsamında açılan yüzme kursunu ziyaret eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İlk olarak yüzme kursu alan çocuklar ve aileleriyle buluşan Başkan Ekinci, yüzme öğrenmeye çalışan öğrencilerle sohbet ederek, başarılar diledi. Çocuklarını kursa getiren aileler de kendilerine bu fırsatı verdiği için Başkan Ekinci’ye teşekkür etti

Yüzme kursunda eğitim gören çocuklarla fotoğraf çektiren Ekinci, eğitim veren hocalardan da kursla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra  Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nu (BESYO) kazanmak isteyen gençlerin gördüğü kursu da ziyaret eden Ekinci, öğrencilerle sohbet ederek başarılar diledi.

Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi olarak gençlerin ve çocukların hedeflerine ulaşmaları için her türlü desteği sunduklarını, bundan sonra da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Gençlerle toplu hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Ekinci, ardından Spor Kompleksinden ayrıldı.

Yaz tatilini belediye bünyesindeki kurslara giderek değerlendireceklerini ifade eden çocuklar, kendilerine bu imkânı sağlayan ve hiçbir isteklerini geri çevirmeyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir yüzme kursu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı