Advert

Tatlıses'e bir dava şoku daha

Oğlu Ahmed Tatlıses'ten sonra şimdi de eski eşi Adalet Durak'da kendisine televizyonda canlı yayında alenen hakaret ettiği gerekçesiyle bugün Şanlıurfa Adliyesine giderek ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'e hakaret davası açtı. Şarkıcı televizyon programına katılıp eski eşinin dini inanışına hakaretler etmiş kıyafeti için "kara peçeli" demişti.

Tatlıses'e bir dava şoku daha
Tatlıses'e bir dava şoku daha Admin
Advert

Şanlıurfa Cumhuriyet Savcılığına verilen dilekçede şarkıcının alenen aşağılama ve hakaret ettiği gerekçesiyle avukat aracılığıyla dava açıldı. Şarkıcı ayrıca eski eşine giymiş olduğu kıyafetinden dolayı, kara yılan ve inancından dolayı büyücülükle itham etmişti.

TCK 125 maddeden açılan dava şimdiden nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

Öte yandan TCK 125 madde: Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığı rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Ne olmuştu

İbrahim Tatlıses, kendisine büyü yapıldığını iddia ederek katıldığı televizyon canlı yayında , yaşadığı bir kaç olumsuzluğun büyüden kaynaklı olduğunu belirtmişti. Genç sevgilisi ile evlilik yolunda ilerlediklerini fakat büyü yapıldığı için işlerin yolunda gitmediğini belirten Tatlıses, evine domuz yağı sürüldüğünü iddia etmişti.

 Tatlıses, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti .  “Bodrum’daki evime domuz yağı sürmüşler… Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Kız 48 kiloya düşmüş kahroluyorum. Ona ev aldım araba aldım daha da alırdım ama o kara peçeli ve oğlu var ya evime domuz yağı sürmüşler.” demişti.

urfa çağdaş ibrahim tatlıses ahmed tatlıses adalet durak dava hakaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı