Advert

Tatlıses'in tüm mal varlıklarının hacizli olduğu ortaya çıktı

Bir süredir büyük oğlu Ahmed Tatlıses ile arası bozulan ve davalık olan İbrahim Tatlıses'in milyonlarca liralık vergi ve icra borçlarının olduğu ortaya çıktı. Ayrıca tüm taşınır ve taşınmaz mal varlıklarının üzerinde hacizler olduğu ortaya çıktı.

Tatlıses'in tüm mal varlıklarının hacizli olduğu  ortaya çıktı
Tatlıses'in tüm mal varlıklarının hacizli olduğu  ortaya çıktı Admin
Advert

Açılan vasi atanması davasının ardından flaş bir gelişme ile yeniden gündeme geldi. Ahmed Tatlıses'in başvurusunu değerlendiren mahkeme, İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar vermişti. Dava dilekçesinde İbrahim Tatlıses'in mal varlığı yönetimini sağlıklı biçimde yapamadığı iddia edilmişti.

İddialar doğru çıktı

İbrahim Tatlıses'in milyonlarca liralık vergi ve icra borçlarının olduğu ortaya çıktı. Yüklü miktarlarda vergi ve icra borçları olan şarkıcının ayrıca tüm taşınır ve taşınmaz mal varlıklarının üzerinde hacizler olduğu ortaya çıktı. Milyonlarca liralık borçları ödemeyen Tatlıses'in tüm taşınır ve taşınmaz mal varlıklarının üzerinde hacizler olduğu e-haciz sisteminden de görülüyor.

Bir çok alanda yatırımı olan ve çoğunda büyük zararlar eden şarkıcının sağlıklı bir şekilde şirket yönetimini yapamadığı ve özellikle çevresinden çok etkilendiği biliniyor.

urfa çağda ibrahim tatlıses ahmet tatlıses haciz vergi borcu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı