Advert
Advert

Karaköprülü Kadınlardan Başkan Baydilli’ye Teşekkür

Karaköprü Belediyesi bünyesinde hizmet veren 4, Murad Kültür Merkezi kadınların uğrak yeri oldu. Kültür Merkezine gelen kadınlar hem meslek öğreniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor.

Karaköprülü Kadınlardan Başkan Baydilli’ye Teşekkür
Karaköprülü Kadınlardan Başkan Baydilli’ye Teşekkür Admin
Advert

Karaköprü ilçesi Seyrantepe Mahallesinde bulunan 4. Murad Kültür Merkezinde kadınlara; dikiş-nakış, giyim ve halı dokuma gibi kurslar veriliyor.

Kurslarda dikiş makinesi kullanımı, kumaş çeşitleri, kesim teknikleri ve giyim konularında eğitimler alan kadınlar kurslarda öğrendikleriyle kendi kıyafetlerini dikebiliyor. Ayrıca kadınlar ürettiği ürünleri satılarak aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kadınlara yönelik kurslara önem verdiklerine değinerek, özellikle ev hanımlarının sosyal hayat içerisinde yer almalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü’müzün en hızlı büyüyen ilçesi olan Seyrantepe Mahallemize hizmetlerimiz devam ediyor. Seyrantepe’de yaşayan ev hanımları için 4. Murad Kültür Merkezimizde açtığımız kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Kursların sayısını artırıp daha fazla kadının buralardan faydalanarak boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamaya çalışacağız” dedi.

Kurslarda meslek öğrendiklerini ifade eden kursiyerler, “Kursa katılarak meslek öğreniyoruz. Bunun yanında aile bütçesine katkı sağlıyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ederiz” dediler.

Öte yandan kurslara katılmak isteyen vatandaşlar www.karamek.com adresinden veya 444 9 657 nolu Beyaz Masa biriminden bilgi alabilecek.

konya escort
urfa çağdaş karaköprü kadın kurs el sanatı kıyafet meslek kültür merkezi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı