Advert
Advert

Günak; Aşı tanımlanmış kişiler mutlaka aşılarını olmalı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdür Vekili Ögr. Üyesi. Dr. Faruk Günak; Koronavirüs ile mücadelemizde en önemli silahımız aşı’dır. 60 gün içerisinde Covid-19 hastalığını geçirmiş kişiler hariç son aşı dozu üzerinden 6 ayı geçmiş tüm vatandaşlarımıza aşı tanımlaması yapılmıştır.

Günak; Aşı tanımlanmış kişiler mutlaka aşılarını olmalı.
Günak; Aşı tanımlanmış kişiler mutlaka aşılarını olmalı. Admin
Advert

Aşı tanımlanmış vatandaşlarımız ALO 182 hattını arayarak ya da MHRS web/mobil uygulamalarından randevu alarak tüm kamu Hastanelerimizde aşılarını yaptırabilirler.

Kovid-19 ile mücadelede maske ve mesafe kuralına uyulması, hatırlatma dozunun yapılmasının önemine işaret eden Günak, şunları aktardı:

"Özellikle kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız virüse karşı daha büyük bir risk altındalar. Bu gruptaki vatandaşlarımızın hastalıkla temas etmeleri halinde hastane yatışıyla sonlanabilecek bir durumla karşılaşabileceklerini unutmayarak, hatırlatma dozlarını yaptırmaları ve kalabalık ortamlarda maske kullanımına özen göstermeleri büyük önem arz ediyor. Şu an itibarıyla hatırlatma dozu zamanı gelen vatandaşlarımızın aşılarını tüm kamu, hastanelerimizde, aile sağlığı merkezlerimizde ve ilçe sağlık müdürlüklerimizde yapıyoruz. Elimizde yeterli miktarda aşımız mevcut. Bakanlığımız tarafında da düzenli olarak ilimize aşı gönderiliyor. Aşı noktasında herhangi bir sıkıntımız yok "dedi.

Covid 19 Testi pozitif çıkan hastalar ve bu hastalara temaslı kişiler danışma,bilgialma,ilaç temini ve numune alınma talepleri için “0414 318 82 82édanışma hattımızı arayabilirler.

Aşı tanımlanmış vatandaşlarımız randevu alarak aşılarını yaptırabilirler.

urfa çağdaş şanlıurfa sağlık covid aşı alo 182 hastalık aşı noktası
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı