Advert
Advert

Vali Ayhan, Şanlıurfaspor'a Üye Oldu

Dün gününü spor yatırımları ve gençlere ayıran Vali Salih Ayhan, temaslarına başladığı Şanlıurfaspor'da 10 bin üye kampanyasına katılarak tüm şehri takımına destek olmaya davet etti.

Vali Ayhan, Şanlıurfaspor'a Üye Oldu
Vali Ayhan, Şanlıurfaspor'a Üye Oldu Admin
Advert

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bu kez Şanlıurfaspor'u ziyaret etti. Altyapı futbolcuları ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Vali Ayhan, ilk olarak kulüp tesislerini gezerek incelemelerde bulundu. Fiziki yapılaşma ve çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Ayhan, gençlerle de bir araya gelerek başarı dileklerinde bulundu. Takımın geleceğe yönelik başarısı için altyapıya önem verilmesi gerektiğini belirten Vali Ayhan, gençlerin yeteneklerini keşfedebilmeleri Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde imkanların sağlanmasına yönelik adımlar atacaklarını söyledi.

Ardından Kulüp Yönetimi ile bir toplantı gerçekleştiren Vali Ayhan, 10 Bin Üye kampanyasına da tam destek vererek Şanlıurfaspor'a üye oldu. Şehrin en büyük marka değerinin Şanlıurfaspor olduğunu belirten Vali Ayhan, burada herkesi takımı sahiplenmeye davet etti.

Vali Ayhan, Şanlıurfaspor ziyaretinin ardından gün içerisindeki temaslarında 30 bin seyirci kapasiteli 11 Nisan Stadyumu'na da  giderek atletizm pistindeki çalışmaları inceledi ve Türkiye Şampiyonası'na gidecek olan Voleybol Takımı oyuncularını uğurladı. Gençlere başarılar dileyen Vali Ayhan, Şanlıurfa'nın spor şehri olabilmesi için yoğun çalışma içerisinde olacaklarını ifade etti.

Gün içerisindeki son ziyaretini ise tek çatı altında dernekleşen 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği'ne ayıran Vali Ayhan, burada taraftarın sevgi gösterisi ile karşılandı. Taraftar arasındaki birlik ve beraberliğin tüm şehre yansımasını dileyen Vali Ayhan, taraftarların maçlara gelerek takımına tam destek çıkması yönünde çağrıda bulundu.

urfa çağdaş şanlıurfaspor üye vali ayhan üye kampanyası spor yatırımları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı