Advert

Okul müdürüne silah çekti, darp etti

Sağlıkta ve eğitimde şiddet olaylarının ardı arkası bitmek bilmiyor. Son olarak Şanlıurfa'da bir veli tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Olayda darp edilen müdür hastaneye kaldırılırken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Okul müdürüne silah çekti, darp etti
Okul müdürüne silah çekti, darp etti Admin
Advert

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice İlkokulunda okul müdürü ve bir veli arasında kavga çıktı. Okul kaydı ile ilgili olarak çıkan tartışmada velinin müdüre silah çektiği ve darp etti. Araya diğer öğretmenlerin girmesi ile polisin okula çağrılmasından sonra darp edilen müdür hastaneye kaldırılırken, taraflar karşılıklı birbirinden şikayetçi oldu.  Şans eseri silahın ateş almaması  en büyük sevinç olurken  bu tür olayların bölge de sık sık yaşandığının altı çizildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olayın duyulmasının ardından Eğitim -Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi Bşk. İbrahim Coşkun, Eyyübiye ilçesinde bir grup tarafından saldırıya uğrayan müdür ile ilgili açıklama yaptı, saldırıyı gerçekleştiren kişileri kınayan Coşkun, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: ”Şanlıurfa  Eyyübiye İlçesi Yenice İlkokulu Müdürü Dündar Ok, görevi başında iken bir grup tarafından saldırıya uğramış ve darbedilmistir. Sebep ne olursa olsun Eğitim çalışanlarına yapılan şiddeti kabul etmiyoruz.Eğitimcileri korumaya yönelik yasal düzenlemeler mutlaka yapılmalıdır. Saldırı gerçekleştirenler en ağır cezalar almalıdır. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve Eğitimi-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi olarak takipçisi olacağız. Artık şiddet son bulsun.”dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa eyyübiye yenice okulu kavga silah çekme şikayet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı