Advert
Advert

Urfa Çağdaş’a bir plakette Masterlar’dan

Şanlıurfa’mızın iki elit ve kardeş takım olan Şanlıurfa 63 Masterlar ve Şanlıurfa Balıklıgöl Masterlar dostluk maçında buluştu. Dostluk maçı öncesi 63 Masterlar takımı tarafından Urfa Çağdaş Medya Grubundan Gazeteci Aziz Budak’a plaket verildi.

Urfa Çağdaş’a bir plakette Masterlar’dan
Urfa Çağdaş’a bir plakette Masterlar’dan Admin
Advert

Maçtan önce Şanlıurfa Balıklıgöl Masterlar takım olarak 28 takımın katıldığı uluslararası Masterlar futbol turnuvası 3 üncüsü olan Şanlıurfa 63 Mastarları saha içeresinde alkışlaması bir örnek davranış yaparak Şanlıurfa Balıklıgöl takım kaptanı Muharrem Aydın’ın Şanlıurfa 63 Mastarları takım kaptanı Hasan Karatas’a buket çiçek jesti ve Muharrem Kaptan’ın Şanlıurfa 63 Mastarları Başkanı Mehmet Polat’a tatlı ikramında bulunarak güzel görüntüler oluşturdu.

Yapabilen dostluk maçının skorun değil dostluğun kardeşliğin daha önemli olduğunu diğer Masterlar takımlarına bir açıdan da örnek olduğunu ispatladılar. Bu çalışmada emeği geçen iki takımın yöneticilerine saha içeresinde ter döken iki takım futbolcularını kutluyoruz.

ŞANLIURFA 63 MASTERLAR KULÜBÜNDEN URFA ÇAĞDAŞ’A PLAKET

Şanlıurfa’da Yayın hayatına başladığından beri her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren Urfa Çağdaş Medya Grubu amatör spor’a ve sporculara verdiği desteklerden dolayı Şanlıurfa 63 Masterlar Kulüp Başkanı Mehmet Polat  tarafından Haber Müdürümüz Aziz Budak’a plaket verildi.

ŞUTİM futbol dünyasında yapılan dostluk maçı öncesi plaket takdim eden Şanlıurfa 63 Masterlar Kulüp Başkanı Mehmet Polat şu açıklamada bulundu, “Yıllardır Şanlıurfa’nın özellikle amatör dünyasına damgasını vuran Urfa Çağdaş Grubunda görev yapan herkesi kutlarım. Bizlerin sesi olan Urfa Çağdaş Medya Grubunda  yıllardır görev yapan Aziz Budak kardeşimizi onure etmek için plaket takdiminde bulunarak başarıların devamını dilerim” dedi. 

Urfa Çağdaş Medya Grubu adına Şanlıurfa 63 Masterlar kulübünden plaket alan Haber Müdürümüz Aziz Budak, “Plaketi almaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Şanlıurfa 63 Masterlar kulübünün başarılarının devamını diledi.

urfa çağdaş aziz budak plaket 63 masterlar dostluk maçı medya grubu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı