Advert
Advert

Musiki severler bu konserde buluştu

İstanbul'un en eski korosu olan İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği muhteşem bir konser verdi. Başkanlığını Nilüfer Yargıcı'nın yaptığı İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin, Şişli Cemil Candaş Konser salonundaki gecesine çok sayıda sanatsever katıldı. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Yargıcı, bu tür konserlerin devam edeceğini belirtti.

Musiki severler bu konserde buluştu
Musiki severler bu konserde buluştu Admin
Advert

Türk Sanat müziği dendiğinde akla ilk gelen İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği konserlerine aralıksız olarak devam ediyor. Deneyimli ve usta isimlerin oluşturduğu İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin dev konseri Şişli Cemil Candaş Konser salonunda gerçekleşti. Konser salonunun tamamı dolarken, sadece sanat müziği şarkılarının seslendirildiği konserde özel seslerde büyük ilgi topladı. 

Konser öncesi bir açıklama yapan İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Yargıcı, Atatürk'ün sözlerine atıfta bulunarak sanatsız bir toplumun oluşmayacağının ve sanatın her alanda olması gerektiğinin altını çizdi. Yargıcı, ''İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği olarak konserlerimiz aralıksız olarak devam edecektir. Sanat müziği ile dolu bu konserlerimize tüm sanatseverleri bekliyoruz. Sanat ile içi içe geçen bir hayat her zaman kaliteli hayattır. Derneğimizin kurucu Başkanı TRT sanatçısı Erol Küçükyalçın'ı da anmadan geçmek istemiyorum'' dedi.

İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği koro şefi Mustafa Ertürk yönetimindeki sanatçılar muhteşem bir geceye imza attı. Türk Sanat müziğinin birbirinden güzel ve unutulmaz eserlerini seslendiren koro üyeleri yılların tecrübesi ile izleyenleri büyüledi. Konser sonunda tüm sanatçılar ayakta alkışlanırken sanatseverler sanatçılarla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

urfa çağdaş sanat sever sanatçı konser müzik
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı