Advert

Meslek ve Hobi Kurslarına Yoğun İlgi

Karaköprü Belediyesi'nin vatandaşların boş zamanlarını değerlendirerek meslek öğrenmesi ve hobi edinmesi için açtığı kurslar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor

Meslek ve Hobi Kurslarına Yoğun İlgi
Meslek ve Hobi Kurslarına Yoğun İlgi Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren KARAMEK (Karaköprü Belediyesi Meslek Edindirme Kursları) vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kültür merkezinde usta öğreticiler tarafından verilen; dikiş-nakış, resim, el sanatları ve halı dokuma gibi kurslara en çok ilgiyi kadınlar gösteriyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin katkılarıyla açılan kurslarda vatandaşlar giyim, dikiş-nakış, el sanatları ve halı dokuma gibi kurslarda yeni sanatlar ve meslekler öğrenerek hem boş zamanını değerlendiriyor hem de ürettikleri ürünlerden maddi kazanç elde ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’de vatandaşlardan çok kurs talebi aldıklarını ve bunu karşılamak için farklı yerlerde çeşitli kursları faaliyete geçirdiklerini getirerek, “KARAMEK projemizle birlik vatandaşlarımız gittikleri kurslarda hem boş zamanını değerlendirmiş oluyor hem de bir el becerisi mesleği öğrenmiş oluyor. Usta öğreticilerimizle ve eğitim sınıflarımız, ekipmanlarımızla kursiyerlerimiz güzel zaman geçirerek meslek öğreniyorlar.  İnşallah bu kursların sayısını artırıp daha fazla vatandaşımızın, hanımların bunlardan yararlanmasını sağlamaya çalışacağız” diye konuştu.

Kurslara katılan kursiyerler ve usta öğreticiler de kendilerine sağladıkları imkanlardan dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar www.karamek.com adresinden veya 444 9 657 nolu Beyaz Masa biriminden bilgi alabilecek.

urfa çağdaş karaköprü kadın destek kurs kuaför eğitim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı