Advert
Advert

Eyyübiye Belediyesi İstanbul’da Fark Yarattı

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ne, Eyyübiye Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler damgasını vurdu. Şanlıurfalı sanatçılar Münevver Özdemir ve Halil Altıngöz’ün verdiği “Ruha’dan Urfa’ya Eyyübiye’nin Ezeli Ezgileri” konseri, Şanlıurfa konulu ödüllü yarışma ve onlarca farklı etkinliğin sergilendiği Eyyübiye Belediyesi standı, büyük beğeni kazandı.

Eyyübiye Belediyesi İstanbul’da Fark Yarattı
Eyyübiye Belediyesi İstanbul’da Fark Yarattı Admin
Advert

Şanlıurfa’nın tarihi, kültürel ve turistik değerlerini tanıtmak, İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalıları “Memleket Buluşmaları” etkinliğiyle bir araya getirmek ve hemşerilik bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen tanıtım günleri, büyükşehir ve ilçe belediyeleri, kamu ve sivil toplum kuruluşları ile özel sektör işletmeleri tarafından organize edildi.

İstanbul Yenikapı’da 9 Haziran’da başlayıp, 12 Haziran’a kadar devam edecek etkinliklerin açılış törenine; Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ilçe belediye başkanları, Şanlıurfalı sanatçılar İbrahim Tatlıses, Zekeriya Ünlü ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış töreninde bir konuşma yaparak katılımcıları selamlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa’nın, Eyyübiye’nin tanıtımı için benzer faaliyetlere destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Etkinliğin ilk gününde “Ruha’dan Urfa’ya Eyyübiye’nin Ezeli Ezgileri” konseriyle sahne alan Münevver Özdemir ve Halil Altıngöz bir birinden güzel Şanlıurfa Türkülerini seslendirirken, konser alanını dolduran çok büyük bir topluluğa da çiğköfte ikram edildi.

Şanlıurfa konulu ödüllü bilgi yarışması, Şanlıurfa tanıtım filmleri sunumu onlarca farklı etkinliğe sahne olan Eyyübiye Belediyesi standı, katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Şanlıurfa konulu ödüllü bilgi yarışmasına katılan Vali Salih Ayhan, hem Eyyübiye’yi hem de Şanlıurfa’yı tanıtan yarışma programını çok beğendiğini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

urfa çağdaş eyyübiye tanıtım günleri yöresel lezzet ezgi konser ödüllü yarışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı