Advert
Advert

Birinci Olan Okullara Müzik Atölyesi Kuracak

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde, Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan “Tek Ses İki Hareket” adlı okullar arası koro ve halk oyunları yarışmaları, ödüllerin dağıtıldığı final programıyla sona erdi.

Birinci Olan Okullara Müzik Atölyesi Kuracak
Birinci Olan Okullara Müzik Atölyesi Kuracak Admin
Advert

İl genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerin çıkardığı koro ve halkoyunları ekiplerinin kıyasıya yarıştığı program üç gün sürdü. “Tek Ses İki Hareket” adlı proje ile yürütülen koro ve halkoyunları yarışmalarının final programı 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı ve ŞURKAV 2. Başkanı Yeliz Mercan, Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Kaya, ŞURKAV Genel Sekreteri Şükrü Üzümcü ve Şanlıurfalı sanatçı Münevver Özdemir’in katılımıyla gerçekleştirilen final programında, yarışmalara katılan tüm okullara katılım belgesi, öğrencilere okumaları için kitap hediyeleri, ekiplere kupalar ve para ödülleri verildi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa’nın geleneksel müzik ve halk oyunları kültürünün yaşatılması, gelecek nesillere aktarılması amacıyla önemi bulunan projede birinci olan okullara müzik atölyesi kuracakları müjdesini verdi.

urfa çağdaş eyyübiye müzik halk oyunları yarışma müzik atölyesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı