Advert

TRSM Hastaları Kermes Düzenledi.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastaların kendi el emekleri ile yaptığı el işleri ve resimlerin bulunduğu sergi ve kermes Balıklıgöl Dergâh platosunda halkın gösterimine sunuldu.

TRSM Hastaları Kermes Düzenledi.
TRSM Hastaları Kermes Düzenledi. Admin
Advert

Düzenlenen kermes ve sergide konuşan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. Ahmet KÖSEOGLU “Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde tedavi gören hastalarımızın el emeği ile yaptığı el işleri ve resim sergisinin bulunduğu kermesimizde tüm halkımız davetlidir. Kermesten elde edilen gelir daha önceden hastanemizde tedavi gören SMA Tip 1 hastası Tuğrul için Şanlıurfa Valiliğinin izniyle "Tuğrul'a güneş ol" ismiyle başlatılan yardım kampanyasına tedavisine destek amaçlı kullanılacaktır. Hastane yönetimi olarak Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanları ve hastalarımıza yaptıkları emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum”dedi.

SMA Tip 1 hastası Tuğrul ALTUN’un babası Yusuf ALTUN ise,

“Kampanyadan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine teşekkür etti. Tuğrul’un yoğun bakımda yattığı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin olması Tuğrul’un iyileşmesi için, Tuğrul’un bakımı için yoğun çaba harcayan doktorlarımızın hastane yönetimimizin böyle bir faaliyetin içinde bulunması bizi ayrıca gururlandırıyor. Bu kermesin düzenlenmesinde öncülük eden başta İl Sağlık Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Tuğrul’un elinden tuttukları, bizlerle beraber oldukları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Oğlu için başlatılan yardım kampanyalarına destek verenlere teşekkür eden Anne Feyza Nur ALTUN, “kermese geldik gördük ve çok duygulandım. Çok mutlu oldum. Evladımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını ve ilacına kavuşmasını istiyoruz. Destek olan herkesten Allah razı olsun bizleri yalnız bırakmadıkları için çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa urfa kermes trsm hasta ruh sağlığı hastalar eğitim araştırma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı