Advert
Advert

Üniversite’de Ulusal Gençlik Koşusu

Harran Üniversitesi 30. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde ‘Harran Üniversitesi Ulusal 30. Yıl Gençlik Koşusu’ yapıldı.

Üniversite’de Ulusal Gençlik Koşusu
Üniversite’de Ulusal Gençlik Koşusu Admin
Advert

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesinde yapılan ve Ulusal yarışmalarda madalya kazanmış atletlerin de katıldığı koşuya, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Fakülte Dekanları, Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokul Müdürleri, öğrenciler, vatandaşlar ve çok sayıda sporcu katıldı.

Harran Üniversitesi 30. Yıl Gençlik Koşusu yoğun bir sporcu katılımı ile 10 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi.

Harran ÜniversitesiGenel Sekreteri Zübeyir Zorlu’nunişaret fişeğini ateşlemesiylestart alan koşuda, erkeklerde ve kadınlarda 9farklı yaş kategorisindetoplamda200 sporcu bitiş çizgisine ulaştı.

Erkeklerde Fenerbahçe Kulübü atletlerinden Halil Tekin, kadınlarda ise Milli Atlet Nida Nur Toprak yarışı ilk sırada tamamladı

Türkiye’nin dört bir yanından sporcuların ilgi gösterdiği koşu sonunda erkeklerde 30 dakika 50saniye ile Fenerbahçe Spor Kulübü Milli Atletlerinden Halil Tekin birinci, 33.35dereceyleMilli sporculardanAbdülkerimTurus ikinci, Adem Kaçar 34.17dereceyleile üçüncü oldu.

Kadınlarda ise Milli Atlet Nida Nur Toprak42 dakika 30 saniyelik derecesiyle ilk sırada yer alırken, Zehra Dokumacı43.34 ile ikinci oldu. YüsraCanbek 46.21’lik derecesiyle yarışı üçüncü sırada tamamladı.

35 Yaş üstü Erkeklerde iseEyyüpYabatu, Kadınlarda ise Zehragül Sağır birinci oldu.

Kadınlarda ve erkeklerde kürsüde yer alan sporculara madalya ve ödüllerini, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Harran Üniversitesi 30. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Ali Çulluverdi.

Üniversite olarak Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirdikleri yarışmaya ev sahipliği yaptıklarından dolayı memnuniyetini dile getiren 30. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleriKoordinatörü Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu; “Sporcularımız, Şanlıurfa’mızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar.Sporun dostluk, kardeşlik ve heyecanı hep bizlerle olsun diyorum. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: HRÜ Kurumsal İletişim Koordinatörü

urfa çağdaş şanlıurfa üniversite gençlik koşu yarış zehra dokumacı yusra canbek nida nur toprak zehragül sağır
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı