Advert

Şanlıurfa’yı Türkiye Şampiyonasında Temsil Edecek

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği kurumlar arası Masa Tenisi Şampiyonasında Harran Üniversitesi,Türkiye Şampiyonasında Şanlıurfa’yı il birincisi olarak temsil edecek.

Şanlıurfa’yı Türkiye Şampiyonasında Temsil Edecek
Şanlıurfa’yı Türkiye Şampiyonasında Temsil Edecek Admin
Advert

Karaköprü Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleşen programı, Şanlıurfa Gençlik ve Spor il Müdürü Halil Eren, Karaköprü Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sorguç, kurum ve kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar izledi.

Birçok kurumun katıldığı ve 70’e yakın sporcunun mücadele ettiği şampiyonada kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Harran Üniversitesi Masa Tenis Takımı, grubunda güçlü rakiplerden olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini 3-2 yenerek gruptan birinci olarak çıktı. 4’lü finalde ise Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü 3-0, finalde iseBahçeşehir Kolejini 3-2 yenerek il şampiyonu oldu.

Harran Üniversitesi Masa Tenisi Takımının kupasını,Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren takdim etti.

11-13 Haziranda Elazığ’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Şanlıurfa’yı Harran Üniversitesi Masa Tenisi takımı oyuncuları Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Halit Akbaş, BedenEğitim ve Spor Yüksekokulu’ndan Prof. Dr. İsmail Gökhan ve Siverek Meslek Yüksekokulu’ndan ise Öğr. Görevlisi  Ahat Tezcan temsil edecek.

 Hocalarımıza Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

urfa çağdaş şanlıurfa üniversite şampiyona temsil gençlik hizmetleri masa tenisi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı