Advert

Şanlıurfa’da Karadeniz Rügarı Esti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle açık hava konserinde Viranşehirlilerle buluşan sanatçı Selçuk Balcı en güzel şarkılarını alanı dolduran binlerce vatandaş için seslendirdi.

Şanlıurfa’da Karadeniz Rügarı Esti
Şanlıurfa’da Karadeniz Rügarı Esti Admin
Advert

Sıra geceleri ile özdeşleşen Şanlıurfa’da bu kez Karadeniz rüzgârı esti.  Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Viranşehir’de düzenlenen konserde sanatçı Selçuk Balcı alanı dolduran binlerce vatandaşa unutulmaz anlar yaşattı.

Kültür ve sanat organizasyonlarıyla Şanlıurfa’nın her ilçesinde etkinlikler düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ilçesi Yenişehir Mahallesi Şehit Ahmet Oktay Günak Parkında Selçuk Balcı’yı Viranşehirlilerle buluşturdu.

Şölen havasında geçen yaklaşık 2 saat süren konserde birbirinden güzel şarkı ve türkülerini seslendiren sanatçı Selçuk Balcı’ya vatandaşlar da eşlik etti. Hareketli şarkılar ise konser alanını adeta inletti. Bazı vatandaşların hareketli şarkılarda halay çektikleri de gözlemlendi.

Ünlü sanatçı Selçuk Balcı Karadeniz’in sevilen ezgilerinin yanı sıra Şanlıurfa’ya özgü türküleri de seslendirerek konseri izleyenlerden tam not aldı. Sanatçının şarkılarına cep telefonun ışıklarıyla destek veren vatandaşlar ise görsel bir şölen oluşturdu.

BAŞKAN EKİNCİ’DEN BAŞKAN BEYAZGÜLE TEŞEKKÜR

Konserin sonunda sahneye çıkan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci konserin Viranşehir’de yapılmasını sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destekleri için teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir konser sanatçı izleyici
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı