Advert

OSB’ye Banka Şubesi İçin İmzalar Atıldı

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesindeuzun yıllardır hissedilen banka şubesi eksikliği Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in himayelerinde Bölge Müdürlüğü ve Halkbank arasında imzalanan protokolle giderildi.

OSB’ye Banka Şubesi İçin İmzalar Atıldı
OSB’ye Banka Şubesi İçin İmzalar Atıldı Admin
Advert

Şanlıurfa Valiliği Toplantı Salonunda imzalanan protokolü, Vali Abdullah Erin’in yanı sıra; Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek ve Halk Bankası Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Fuat Yetkin imzaladı.

2022 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanan banka şubesinin Şanlıurfa’daki sanayicilere hayırlı olmasını dileyen Vali Abdullah Erin, ekonominin ve istihdamın Şanlıurfa’daki en önemli merkezi olan Organize Sanayi Bölgesinde banka şubesi eksikliğinin giderilmesinin sanayiciler tarafından da memnuniyetle karşılandığını belirterek, şubenin açılmasında emeği geçen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’a teşekkür etti.

İmzalanan protokole göre, şube olarak kullanılacak binanın kaba inşaatı OSB Müdürlüğü tarafından zemin ve iki kat olarak 150 metrekare üzerinde toplam 450 metrekare kullanım alanıyla tamamlanacak. Kaba inşaatın bitiminde kiralama yöntemiyle bankaya teslim edilecek yapının her türlü tadilat ve dekorasyonu ise banka tarafından yapılacak.

urfa çağdaş şanlıurfa osb banka bölge müdürlüğü banka şubes
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı