Advert

Harran Üniversitesi, ÖğrencileriniÇalışma Hayatına Hazırlıyor

Harran Üniversitesi’nin 30. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu tarafından “Pınar Süt’le Çiftlikten Sofraya, Urfa’dan Dünyaya” konulu panel düzenlendi.

Harran Üniversitesi, ÖğrencileriniÇalışma Hayatına Hazırlıyor
Harran Üniversitesi, ÖğrencileriniÇalışma Hayatına Hazırlıyor Admin
Advert

Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen programa OSBMYO Müdürü Cevher İlhan Cevheri, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay, Pınar Süt Şanlıurfa Fabrika Müdürü Yiğit Pekesen, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Panel, Organize Meslek Yüksekokulu MüdürüDr. Öğr. Üyesi Cevher İlhan Cevheri’nin açış konuşmasıyla başladı.

ModeratörlüğünüOrganize Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Yakar’ın yaptığı panel, Kalite Güvence Uzmanı Abdulkadir Güven “Yaşar Şirketler Topluluğu ve Pınar Süt” konulu sunumuyla devam etti.

Ayrıca panelde Pınar Süt İnsan Kaynakları Müdürü CenanÇiftci“İnsan Kaynakları Yönetim Süreci” ve İnsan Kaynakları Ekip Lideri Dilara Tunca “Ekip Yönetimi ve Liderlik” konularında bilgiler verdiler.

Program soru cevap kısmıyla devam etti. Bu bölümde öğrencilertarafından özellikle staj, iş yeri eğitimi ve iş başvuruları konularında sorular soruldu.

Panelistler, öğrencilerden gelen yoğun ilgi nedeniyle Pınar Süt olarak üniversite sanayi işbirliği kapsamında Yüksekokul öğrencilerin staj, iş yeri eğitimi ve istihdamı gibi konularda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirttiler.

Program, katılımcılara teşekkür belgelerinin takdimiyle son buldu.

urfa çağdaş şanlıurfa harran üniversitesi panel işletme insan hakları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı