Advert
Advert

Uluslararası Siverek Sempozyumu-VİDEOLU-

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Tarih, Toplum ve Mekan temasıyla Uluslararası Siverek Sempozyumunun açılışı gerçekleşti.

Uluslararası Siverek Sempozyumu-VİDEOLU-
Uluslararası Siverek Sempozyumu-VİDEOLU- Admin
Advert

Siverek Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezindeki program saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, elde edilecek verilerle Siverek tarihine yeni bir sayfa ekleneceğini söyledi.

Siverek’in tarihi ve kültürüyle bölgede önemli bir konuma sahip olduğuna vurgu yapan Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, sempozyuma destek veren Kaymakam Aziz Gölbaşı ve Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 3 salonda düzenlenen 4 oturumda yaklaşık 50 akademisyen, Siverek tarihine ışık tutacak bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Kaymakamlık ve Belediye koordinesinde yapılan Sempozyuma Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve çok sayıda akademisyen ve vatandaş katıldı.

urfa çağdaşisiverek başkan çakmak ayşe çakmak sempozyum toplum
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı