Advert

Eyyübiye’de Öğrencilere Binlerce Okuma Kitabı

Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelindeki ilkokul öğrencilerinin okuma alışkanlıklarını artırmak ve eğitimlerine katkı sunmak için binlerce okuma ve boyama kitabı hediye etti. Kitap dağıtımına katılan Başkan Kuş,” Öğrencilerimizin her zaman yanındayız.” Dedi.

Eyyübiye’de Öğrencilere Binlerce Okuma Kitabı
Eyyübiye’de Öğrencilere Binlerce Okuma Kitabı Admin
Advert

Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelindeki ilkokul öğrencilerinin okuma alışkanlıklarını artırmak ve eğitimlerine katkı sunmak için binlerce okuma ve boyama kitabı hediye etti. İlçe gençliğine ve öğrencilere yönelik eğitim çalışmalarıyla farkındalık oluşturmaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, kırsalda başlattığı ‘Ovanın Başakları Okuyor’ projesinden sonra merkezde bulunan ilkokul öğrencilerine yönelik de eğitim çalışması başlattı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla çalışmalarını tamamlayan Gençlik spor Müdürlüğü, ilkokul öğrencilerinin okuma alışkanlığını artırmak için okuma ve boyama kitabı setleri hazırlattı. Temsili olarak Selçuklu ilkokulundaki törene Eyyübiye İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Demir’le birlikte katılan Başkan Kuş, öğrencilere okuma ve boyama kitaplarını hediye edip, öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.

Eyyübiye gençliğine ve öğrencilerine yönelik eğitim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirten Başkan Kuş,” Öğrenci kardeşlerimizin her zaman yanında v emrindeyiz.” Dedi.

urfa çağdaş eyyübiye öğrenci kitap dağıtımı eğitim okuma alışkanlık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı