Advert
Advert

Urfa’da kendi ligimizi kuralım

Şanlıurfa 63 Masterler takımının değerli futbolcularından Ahmet Türkmen yapmış olduğu paylaşımında Masterler takımlarının sayısını artırarak Urfa’mızda kendi liglerinin kurmak istediklerini dile getirdi.

Urfa’da kendi ligimizi kuralım
Urfa’da kendi ligimizi kuralım Admin
Advert

Şanlıurfa 63 Masterler takımı değeli futbolcularından Ahmet Türkmen kendi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Masterler gününü kutlayarak 2 milyon nüfuslu koca şehirde sadece 4 takımın olması bizleri son derece üzdüğünü söyledi.

Biz 63 Masterler takımı olarak her zaman öncülük yaparak futbolu bırakan arkadaşları bir çatı altında toplayarak zamanlarını spor yaparak sürdürmelerini istediklerini dile getiren Türkmen, “ Öncelikle 5 Aralık masterler günümüz kutlu olsun diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Koskoca 2 milyon nüfusluk bir şehirde Sadece 4 Masterler takımı var. Bu yeterlimi hayır yeterli değil çünkü bu takım sayılarının artması lazım ve bizler yani 63 Masterler, 69 Masterler, Göbeklitepe ve Viranşehir Masterler olarak öncülük yapıp bu takımların sayılarını artırmamız lazımdır.

   Yeni kurulacak takımlara öncülük yapmamız lazımdır. Maddi olmasa da hiç yoksa manevi olarak yardımcı olursak bu bile kurulmalarına yeterlidir.” Dedi. 

“KENDİ LİGİMİZ KURALIM”

Türkmen sözlerine şöyle devam etti: “Neden takım sayılarının ısrarla çok olmasını istiyorum diyeceksiniz. Çünkü bu sayılar 7.8.9 ve 10 buldu mu şehrimizde kendi ligimizi kurabiliriz. Yeni kurulan takımlarımız belki maddiyetten dolayı deplasmanlı lige veya turnuvalara katılmada sıkıntı yasasalar da.

Kendi liglerinde rahatlıkla katılabilirler. Haydi arkadaşlar hep birlikte Elele omuz omuza vererek şehrimizde Masterler sayısını artıralım. Bu benim naçizane fikrimdir” diyekonuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa masterler takımı ahmet türkmen
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı