Advert
Advert

Dünya Gençlik Konseyinden Aile Bağları seminerleri

Dünya Gençlik Konseyi 2022 yılı aile bağları seminerleri aralıksız olarak sürüyor. Okullarda gençlere ailenin önemi, aile bağları ve başarının yolları çeşitli eğitmenlerle anlatılıyor.

Dünya Gençlik Konseyinden Aile Bağları seminerleri
Dünya Gençlik Konseyinden Aile Bağları seminerleri Admin
Advert

Son olarak İstanbul Sultangazi de Selahaddin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 900 öğrenciye seminer verilirken alanlarında başarıya ulaşmış ve ailenin önemi ile kariyer sahibi olmuş eğitmenler deneyimlerini de paylaştılar.  Selahaddin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Biruni Üniversiteleri ortak proje ile hayata geçen Aile Bağları Seminerlerinde sanat,spor,iş ve eğitim alanlarındaki başarılı eğitmenler görev yapıyor.

Dünya Gençlik Konseyinin aile bağları Seminerlerine bu kez de Güneydoğu Anadolu bölgesindeki okullarda yapılması planlanıyor. Başta Şanlıurfa, Mardin, Adıyaman ve Diyarbakır pilot iller olurken, seminerlerde 30 bin öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep,2022 yılı içersin de seminerlerine hız verdiklerini bu yıl sadece 100 bin öğrenciye seminer vereceklerini söyledi.

Seminerleri okullarla ortaklaşa protokol ve proje ile yaptıklarını belirten Celep genç demek gelecek demek sloganıyla hareket ettiklerini söyledi. Celep '' Gençlerimize eğitim,iş ve yurt dışında dil eğitimleri sağlıyoruz. Yaptığımız seminerlerle çok sayıda gencimize ulaşıyoruz. Başta mesleki eğitim kursları,aile bağları seminerleri ile gençlerin hayatına bir nebzede dokunuş sağlıyorsak ne mutlu bizlere. Bu yıl 100 bin öğrenci ve genzimize ulaşmayı planlıyoruz. Öncelikli pilot illerimiz Güneydoğu'daki illerimiz geliyor' dedi.

urfa çağdaş dünya gençlik konseyi seminer eğitim sultan gazi okul aile bağları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı