Advert
Advert

Yavuz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, 10 Ocak gazetecilik tarihinin önemli günlerinden biri olduğunu söyledi.

Yavuz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı
Yavuz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı Admin
Advert

Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, 10 Ocak gazetecilik tarihinin önemli günlerinden biri olduğunu söyledi. Yavuz, "Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü çalışmayı içermektedir" dedi.Dünyada gazetecilerin zor şartlarda çalışarak büyük fedakarlıklar gösterdiğini ifade eden Başkan Mehmet Yavuz, "Basın, katılımcı ve çağdaş demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Zor şartlarda büyük fedakarlık göstererek çalışan basın mensuplarımız, halkın doğru ve zamanında bilgi almasını sağlayarak kamu yararı adına çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Basın mensubu olmak sorumluluk isteyen bir iştir. Fedakarlık ister. Her gün onların yaptıkları haberlerle bazen hüzünlenmekte, bazen neşelenmekteyiz. Bir dakikada izlediğimiz, bir solukta okuduğumuz bir bültenin arkasında belki günlerce çalışan basın mensuplarının emekleri var. O detayların bizlere ulaşabilmesi için ne zorluklarla çalıştıklarını, nelerle mücadele ettiklerini anlayabilmek lazım. Yerel basın çalışanlarımızı da ayrı bir kefeye koymak lazım. Onlar işin mutfağında çalışmaktadırlar "şeklinde konuştu.

Başkan Yavuz, "Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde ve ülkemizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin paylaşılması, kamuoyuna aktarılması konusunda katkı sağlayan, televizyon, gazete, radyo, dergi, internet haber portalları gibi basın organlarında bulunan tüm arkadaşlarımıza, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım. Ayrıca basın şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden basın mensuplarını rahmetle anarak tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş şanlıurfa 10 ocak gazeteciler günü
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı