Advert

36 Ekip İle Aşı Çalışması.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Viranşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü Aşı Ekipleri Viranşehir ilçesi ve bağlı Mahalleleri ile Çarşı, Pazar esnafını dolaşarak, "Toplumsal Bağışıklığı artırmak" amacıyla halkımızın aşılarını yaptılar.

36 Ekip İle Aşı Çalışması.
36 Ekip İle Aşı Çalışması. Admin
Advert

Viranşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Uğur KUTLUAY, koordinesinde yaklaşık 120 kişiden oluşan 36 ekip Evde yatalak olan yaşlı kişilere, kafelerde, Pazar yerlerinde, kahvehanelerde, taziye evlerinde halkın aşılarını yaptılar.

Viranşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Uğur KUTLUAY, yaptığı açıklamada;

“Her hafta Hizmet Başkanları ile Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet GÜLÜM ’ün de katıldığı, Güçlendirilmiş Aşı ekipleri ile Aşı seviyesi az olan kırsal mahallelerimize ve ilçemiz içerisinde esnaf ve rahatsızlığı nedeniyle aşı olmaya gidemeyen, yaşlı hasta vatandaşlarımızın aşılarını yapmak üzere, yaklaşık 120 Kişiden oluşan 36 ekip ile Aşı çalışması yapıyoruz. Sağlık çalışanlarımız Halkı hem aşı konusunda bilgilendiriyor, hem de aşılarını yapıyorlar. Aşılama süreci ve Pandemide gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı Sağlık Çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa viranşehir aşı virüs
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı