Advert
Advert

Haliliye’de üst yapı çalışmaları sürüyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Gümüştaş Kırsal Mahallesinde stabilize çalışmaları, Emirler Mahallesinde ise kilitli beton parke döşeme çalışmaları sürüyor. Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkür etti.

Haliliye’de üst yapı çalışmaları sürüyor
Haliliye’de üst yapı çalışmaları sürüyor Admin
Advert

Haliliye Belediyesi yol yapım çalışmalarını kırsal mahallelerde devam ettiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmalar ile ilçeye yeni yollar kazandırılırken, deforme olan yollarda da yenileme çalışmaları yapılıyor. 

Bu kapsamda ekipler Gümüştaş Kırsal Mahallesinde stabilize çalışmalarını sürdürürken, Emirler Mahallesinde ise kilitli beton parke döşeme çalışmalarını devam ettiriyor. Mahallelerinde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Gümüştaş Mahalle sakinleri ise, “Eskiden bu yollar yoktu. Şimdi tam hizmette bulunulmaktadır” sözleriyle Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkür etti.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmaların program dahilinde ilçe genelinde sürdürüleceği kaydedildi.

urfa çağdaş haliliye emirler mahallesi asfalt yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı