Advert
Advert

Muhtar Aslan, veren el ile alan eli buluşturdu

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan, mahalledeki ve çevre mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin 0-2 yaş grubundaki bebeklerine mama yaparak hayırseverlerden aldığı yardımları ihtiyaç sahibi ailelere dağıtarak, veren elle alan eli buluşturuyor.

Muhtar Aslan, veren el ile alan eli buluşturdu
Muhtar Aslan, veren el ile alan eli buluşturdu Admin
Advert

0-2 yaş grubu mama dağıtım töreninde Muhtar Mehmet Aslan gazetecilere yaptığı açıklamada; “ Şanlıurfa Haliliye Paşabağı Mahallesi Muhtarıyım, bugün Sayık kitap yayıncılık mama hayratının göndermiş olduğu mamaları ihtiyaç sahibi ailelere teslim edeceğiz. Tamamıyla hayırseverlerin oluşturduğu bir fondan geliyor bu mamalar. Türkiye'nin her yerinden hayırseverler para gönderiyor Sayık grubuna, bu yardımları Sayık grubu vesilesi ile ihtiyaç sahiplerine gönderiyor. İnternet üzerinden gezinirken böyle bir şeye rastladım, daha sonra iletişime geçtim, arkadaş bana detaylı bilgi verdi fakat Şanlıurfa'ya pek göndermediklerini söyledi bende bunu daha geniş bir yelpazeye yayalım istedim. Mahallemizde ki fakir fukara yardıma muhtaç aileleri tespit ettik 50 tane ailemiz için ürün var şu an elimizde. Bu kampanyayı sürdürmek istiyoruz. Mamalar 0-2 grubunu kapsıyor, muhtarlığa devam ettiğim sürece bu kampanyaya destek vereceğim, bu projeyi diğer muhtar arkadaşlarla ve yerel yönetimde olan arkadaşlar ile paylaştık, Urfa'da askıda ekmek diye bir proje var bu projede ona benzer bunun için hayırsever insanlardan da destek bekliyoruz, hedefim geniş yelpazeye yayabilmektir.” Dedi.

Muhtarlık tarafından verilen mamalardan faydalanmak isteyen vatandaşlar çocuklarının kimlik kartını göstererek sırayla yardım paketlerini aldı. Yardım paketlerini alan çocuklar ve kadınlar, mahalle muhtarı Mehmet Aslan’a teşekkür ederek, evlerine gitti.

Önceden kayıt olmayıpta yardım almak isteyen vatandaşların kimlik bilgilerini alan Muhtar Mehmet Aslan, kayıt yaptıran ailelere 2. Partide yardım yapacaklarını belirtti.

urfa çağdaş şanlıurfa paşabağı mahallesi mama dağıtım muhtar çocuk
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı