Advert
Advert

Şanlıurfaspor Mağlubiyeti telafi etmek istiyor

TFF 2.lig beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor, Pazar günü 11 Nisan Stadyumunda Isparta 32 Spor’a 2-0 mağlup olmanın telafisini Akhisar deplasmanından çıkarmak istiyor.

Şanlıurfaspor Mağlubiyeti telafi etmek istiyor
Şanlıurfaspor Mağlubiyeti telafi etmek istiyor Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

TFF 2. Lig beyaz grupta geçen hafta kendi sahasında Isparta 32 Spor’a 2-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Şanlıurfaspor, Akhisar karşılaşması için çalışmalarını tüm hızıyla devem ediyor.

Şanlıurfaspor'da Cumartesi günkü Akhisar deplasmanı için hazırlıklar sürüyor. Takım, kendi tesislerinde yaptığı antrenmanda iki grup halinde taktik çalışarak tamamladı.

Bu hafta deplasmanda Akhisarspor'la karşılaşacak Şanlıurfaspor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen sarı yeşilli ekip, antrenmanlarına kendi tesislerinde devam ediyor. Herhangi bir sakatlığın olmadığı takım, bugünkü antrenmanını iki grup halinde taktik çalışarak tamamladı.

Teknik Direktör Ali Tandoğan'ın tüm futbolcularla yakından ilgilendiği antrenmana takım tam kadro katılım sağlarken, başarılı altyapı oyuncularından Süleyman Demirkol ile Cebrail İrtürk de dün itibarı ile A Takımda idmanlara başladı. Sarı Yeşilli ekip, Cumartesi günü Akhisar Stadyumu'nda saat 13.00'de Akhisarspor ile karşılaşacak.

2. Lig beyaz grupta 19 puan ile 4. Sırada bulunan Şanlıurfaspor, Akhisar deplasmanından 3 puan ile dönerek taraftarlarının gönlünü kazanması bekleniliyor.

urfa çağdaş şanlıurfa urfaspor akhisarspor deplasman galibiyet telafi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı