Advert
Advert

ŞUTSO, Ordu TSO ile kardeş oda oldu

Programları kapsamında, Şanlıurfa'ya gelen Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na (ŞUTSO) bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin akabinde, ŞUTSO ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliğini güçlendirmek amacıyla “Kardeş Oda” protokolü imzalandı.

ŞUTSO, Ordu TSO ile kardeş oda oldu
ŞUTSO, Ordu TSO ile kardeş oda oldu Admin
Advert

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Nasuhbeyoğlu’nun da aralarında bulunduğu yaklaşık 60 kişilik heyet, Güneydoğu İş Seyahati programları kapsamında geldikleri Şanlıurfa'da, ŞUTSO’yu ziyaret etti.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Heyetini, Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Süt, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Kılıçoğlu, Metin Baydar, Mustafa Direkçi, Meclis Üyeleri Bakır Kama, İsa Gökmen, Mustafa Sonekinci ile Genel Sekreter Nihal Dörkardeş karşıladı.

ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyaret programında, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım ile Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Selamlama konuşmalarında, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım, ŞUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine nezaketlerinden ötürü teşekkür etti. Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin de Şanlıurfa'da ve ŞUTSO'da olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca; Başkan Servet Şahin Ordu’nun mevcut durumu, potansiyeli ve oda olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Programda, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak da, Şanlıurfa’nın yatırım potansiyeli, yatırım yapılabilecek sektörleri, hibe, destek ve teşvik uygulamalarıyla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Yunus Çolak’ın sunumunun ardından, ŞUTSO ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek amacıyla  “Kardeş Oda” protokolü imzalandı.

Düzenlenen “Kardeş Oda” protokolü töreninde konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, imzalanan “Kardeş Oda” protokolünün iki oda için de hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Peltek, “Ülkemizin ve bölgelerimizin kalkınması adına gerçekleştirilecek her türlü çalışmada, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak işbirliğine hazırız” dedi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ise “Biz de ŞUTSO ile “Kardeş Oda” olarak ortak çalışmalarda yer almaya destek vermeye hazırız” dedi.

Ziyaret programı, karşılıklı hediyeleşmenin ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bilindiği üzere, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası; 2012 yılı Kasım Ayı’nda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, 2013 yılı Eylül Ayı’nda Kocaeli Ticaret Odası, 2015 yılı Kasım ayında Ankara Sanayi Odası, 2019 yılı Haziran ayında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, 2019 yılı Kasım ayında Bodrum Ticaret Odası yine 2019 yılı Kasım ayında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Kardeş Oda Protokolü, imzalamıştı.

urfa çağdaş şanlıurfa şutso ordu tso kardeş oda
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı