Advert
Advert

Hastalarıyla kurduğu iletişim Belma Dönertaş'a ödül getirdi

Yaptığı çalışmalar ve hastalarıyla kurduğu iletişim ile dikkat çeken Op. Dr. Belma Dönertaş, ‘Altın Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

Hastalarıyla kurduğu iletişim Belma Dönertaş'a  ödül getirdi
Hastalarıyla kurduğu iletişim Belma Dönertaş'a  ödül getirdi Admin
Advert

İstanbul’da Dedeman Otel'de düzenlenen ve Hülya Yanıkdağ ile İlker Bekar tarafından organize edile Altın Kalite Ödül Töreni gerçekleşti. Alanında başarılı iş insanları ve sanatçılara ödülleri protokol tarafından verildi. Törenin en ilgi çeken ödülü ise Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Belma Dönertaş’a verildi. Yaptığı çalışmalar, hamilelik sürecinde beslenme yöntemleri ve sağlıklı hamilelik süreci hakkında hastalarıyla iletişimi dikkat çeken Op. Dr. Belma Dönertaş, 4. Altın Kalite Ödüllerinde ‘Yılın En İyi Kadın Doğum Uzmanı’ olarak ödülünü aldı. Belma Dönertaş ödülünü sunucular Şenol İpek' in Özlem Yıldız'ın ellerinden aldı.

  Gecede iletişim danışmanı Özgür Aras da ödülünü alırken Gökçe Kırgız-Yılmaz Taner çifti katılırken Gökçe Kırgız ödülünü aldı.Yağız, Ayça, Yılmaz Morgül, Ersan Er,Murat Övüç gibi sanatçılar sahnede şarkı söyledi ödüllerini aldı.Organizatör Hülya Yanıkdağ'da gece de güzelliği ile göz kamaştırdı.

urfa çağdaş belma dönertaş ödül hasta
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı