Advert

Başkan Özyavuz: "Bir projemiz daha açılışa hazır"

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un ilçeye kazandırdığı vizyon projelerden olan Sosyal Tesis açılışa hazır hale gelirken ilk misafirlerini de kabul etmeye başladı.

Başkan Özyavuz:
Başkan Özyavuz: Admin
Advert

Açılış öncesi son dokunuşları yerinde inceleyen Başkan Özyavuz, kısa sürede Harran'a kazandırılan projelerin her yönüyle ilçenin kalkınmasına katkı sunduğunu kaydederken tesise ilk günden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesi, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un öncülüğünde sürdürülen çalışmalarla gelişmeye ve ilçe halkının ihtiyaçlarını cevaplayacak şekilde dönüşmeye devam ediyor. Daha yaşanabilir bir Harran hedefiyle çalışmalarını sürdüren Başkan Özyavuz’un vizyon projelerinden biri olan Sosyal Tesis, açılışa hazır hale geldi. Başkan Özyavuz, gerçekleştirilecek açılış öncesi Harran Cafe & Restaurant Sosyal Tesis’i ziyaret ederek son dokunuşların hızlandırılması talimatını verdi.

Her yönüyle Harran'a katma değer sağlayacak projenin açılışını yapacak olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Özyavuz, Harran’ın ve Harranlı hemşerilerinin ihtiyaçlarına cevap verecek projeler geliştirdiklerini ve kısa sürede bir projeyi daha ilçeye kazandırdıklarına vurgu yaptı. Vizyon projelerle ilçenin geleceğini düşünerek adım attıklarını ve vatandaşların refahını artıracak çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Başkan Özyavuz, her adımda tarih ve kültür şehri Harran için öncülük görevi üstlenerek özlem duyulan hizmetleri birer birer huzur şehri Harran’la buluşturduklarını kaydetti. Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Harran Belediyesi Harran Cafe & Restaurant Sosyal Tesisimizde Osmanlı’dan günümüze biri birbirinden farklı aromalı kahve ve içecek çeşitleriyle tarihin, kültürün, tarımın ve medeniyetin beşiği Harran’ımızın Gastronomisini ve dünya mutfağının muhteşem lezzetlerini halkımıza ve konuklarımıza sunuyoruz. Cenab-ı Allah’tan Harran’ımıza hayırlı ve mübarek olmasını diliyor, sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Hem ilçe halkının hem de ilçeyi ziyarete gelen turistlerin nezih ve temiz bir aile ortamında soluklanacakları ve görselliğin de oldukça ön olanda olduğu Harran Belediyesi Sosyal Tesis açılış programı öncesi ilk misafirlerini de kabul etmeye başladı. Başkan Özyavuz akşam saatlerinde tesiste vatandaşlarla bir araya gelerek sohbetlerine ortak oldu. Vatandaşların şimdiden büyük bir ilgi gösterdiği Harran Cafe & Restaurant’ı ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Özyavuz, burada vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. İlçenin çehresini değiştiren çalışmalarından ötürü Başkan Özyavuz’a teşekkür eden vatandaşlar ise tesiste her bir ayrıntının düşünüldüğünü belirterek yeni buluşma adreslerinin artık Harran Cafe & Restaurant olduğunu ifade etti. 

urfa çağdaş harran ilçe proje vizyon misafir
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı