Advert

DEVA Partisi’nden muhtar ve basına ziyaret

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Haliliye İlçe Başkanı Abdulhamit Karakeçili ve parti yöneticileri, Haliliye ilçesinde bulunan muhtarlar ve basını ziyaret ettiler.

DEVA Partisi’nden muhtar ve basına ziyaret
DEVA Partisi’nden muhtar ve basına ziyaret Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Haliliye İlçe Başkanı Abdulhamit Karakeçili, Başkan Başkan Yardımcıları  Mehmet Fatih İzol, başkan yardımcısı Tahsin Akman ve başkan vekili Zeynel Tavaş ve yönetim kurulu üyeleri ile Basın ve ilçede bulunan muhtarları ziyarete başladı.

Bu kapsamda parti yöneticileri, Haliliye İlçesi Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan ve Sırrın Mahalle Muhtarı Halil Budak’ı ziyaret ederek, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamları iletildi. Ardından mahallelerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar hakkında mahalle muhtarlarından bilgiler alındı.

DEVA Partisi yetkilileri, muhtar ziyaretleri ardından Urfa Çağdaş Medya Grubunu ziyaret ederek, Haber Müdürü Aziz Budak ile yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Haber Müdürü Aziz Budak, DEVA Partisi yetkililerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Urfa Çağdaş haliliye deva partisi muhtarlar basın aziz budak ziyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı