Advert
Advert

Başarıya giden yol İnci Taneleri -VİDEOLU-

Okul öncesi başarıya giden yol 2 - 6 yaş çocuklar için kişisel eğitim dersleri, boya, matematik, İngilizce ve kültür sanat gezileri ile İNCİ TANELERİ Kreş ve Gündüz Bakımevi’nden geçiyor.

Başarıya giden yol İnci Taneleri -VİDEOLU-
Başarıya giden yol İnci Taneleri -VİDEOLU- Admin
Advert

Aziz BUDAK- Urfa Çağdaş/

Geleceğe İnci Taneleri ile birlikte yürüyelim sloganı ile Haliliye İlçesi Ertuğrul Gazi Terim Caddesi No 20’de Şanlıurfa halkına hizmet veren İnci Taneleri Kreş ve Gündüz Bakımevi çocukların güvenle bırakılacağı kreş olma özelliğini taşıyor.

Uzman kadrosu ile çocuklara başta sevgi ve özgüvenin kazandırıldığı kreşte çocuklara uygun eğitim - öğretim ortamı sunarak içlerinde ki potansiyellerini açığa çıkarmak ve öğrenme arzularını daim kılmak, soran sorgulayan doğayı ve hayatı seven çevresindekilere duyarlı paylaşmayı bilen farklılıklara kaşı duyarlı bireyler yetiştirmek, kendi kültürünü bilen vatanını milletini seven Atatürk sevgisiyle dolu sağlıklı mutlu sevgi dolu bireyler yetiştirilmekte.

Kreş işletmecisi Fatma Üçbudak, “Geleceğe sağlam adımlar atan 15 yıllık öğretmenim şimdi İnci Taneleri Kreş Ve Gündüz Bakımevi’ni açarak halkımıza hizmet vermekteyiz. Çocuklar için başta kişisel eğitim derslerimiz, bunun akibetinde el baskısı, boyama, matematik ve ingilizce yaş grubuna göre, kültür ve sanat gezilerimiz oluyor.  Kreşimiz ebeveynlerin çocuklarını güvenle emanet ettikleri yuvadır. Çocuklara en başta sevgi ve özgüven aşılıyoruz. İşletmemiz hiç kuşkusuz ki çocuklarının güvende ve mutlu hissedebilecekler bir ortamdır, güvenlik olarak kamera sistemimiz de mevcuttur. Amacımız çocuklara sevgi aşılamaktadır.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa inci taneleri kreş çocuk öğrenci eğitim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı