Advert
Advert

TÜMKİAD Projelerle Akçakale’ye destek verecek!

Şanlıurfa TÜMKİAD (Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği) İl Başkanı Ali Soydaş ve yönetim kurulu üyeleri Akçakale’ye çıkartma yaptı.

TÜMKİAD Projelerle Akçakale’ye destek verecek!
TÜMKİAD Projelerle Akçakale’ye destek verecek! Admin
Advert

 Türkiye’de her geçen gün büyük bir ivme kazanan TÜMKİAD, yaptığı sosyal projelerle topluma büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Bu gün Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine çıkartma yapan TÜMKİAD İl Başkanı Ali Soydaş ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktarı ziyaret ederek, Akçakale Kaymakamlığının belirleyeceği bir Okula Güneş enerjisi sistemi panelleri kurarak hibe edecekleri müjdesini  verdi.

Amaçlarının, bölge’de sosyal ve istihdam projelerini destekleyip hayata geçirmek, toplumun kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu belirtenTÜMKİAD İl Başkanı Ali Soydaş ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye’de ki ve Yurtdışındaki İş adamlarını ve yatırımcıları Şanlıurfa’ya Kanalize ederek, bölge’de büyük eksikliği hissedilen istihdam alanlarını artırmak olduğunu ifade ettiler.

Akçakale Kaymakamlığının hayata geçirmiş olduğu Atölyelerde üretilen hediyelik eşyalardan da satın alan Şanlıurfa TÜMKİAD, aldıkları hediyeleri Sivil toplum derneklerine hibe ederek, Kaymakamlığın Kurmuş olduğu Atölyelere destek verdiler.

İlçe’de Kurum Amirlerine de nezekat ziyareti gerçekleştiren Şanlıurfa TÜMKİAD İl Başkanı Ali Soydaş ve yönetim kurulu üyeleri  Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar, Akçakale Emniyet Müdürü Murat Yücel, Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü Hasan Öztürk, Akçakale Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Gümer,

Akçakale ilçe jandarma komutanı Binbaşı Fatih Yurttav ve 2009 - 2019 dönem

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ı da ziyaret ederek çeşitli istişarelerde bulundular.

Şanlıurfa TÜMKİAD İl Başkanı Ali Soydaş ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları nezaket Ziyaret anısına, üzerinde isimleri ve soyadları yazan Özel Kalem setini Ziyaret ettikleri kurum amirlerine hediye ettiler.

Ziyaret ile ilgili olarak bir açıklama yapan TÜMKİAD Şanlıurfa İl Başkanı Ali SOYDAŞ; “ Bu gün Şanlıurfa TÜMKİAD olarak Akçakale ilçemize bir çıkartma gerçekleştirdik. İlk olarak Akçakale Kaymakamımız sayın Oltan BAYRAKTAR’ı ziyaret ederek, Akçakale ilçemizde, Kaymaklığımızın belirleyeceği bir okulun, Güneş enerji sistemini bir bütün olarak üstlendik. TÜMKİAD Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak, sosyal proje kapsımında, Kaymakamlığımızın başlattığı Atölyelerde üretilen el işi ürünleri satın alarak destek verdik.  bu ürünleri Çocuklarımıza adına onlara uluşması için derneklere hediye ettik. Daha sonra Akçakale Emniyet Müdürü Murat Yücel, Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü Hasan Öztürk, Akçakale Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Gümer, Akçakale ilçe jandarma komutanı Binbaşı Fatih Yurttav ve 2009 - 2019 dönem Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ı da ziyaret ederek çeşitli istişarelerde bulunduk.  Bölgeye yatırım konusunda inşallah İş adamlarımızla birlikte tekrar bir çıkartma yapacağız. Doğduğum topraklara olan vefa barcumu halkımıza hizmet ederek ödemek istiyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte çalışmalarımızı ve istihdam projelerimizi hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri Kurumlarında ağırlayan ziyaret ettiğimiz tüm Kurum amirlerimize ve Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum”dedi.

Urfa çağdaş şanlıurfa tümkiat akçakale çıkartma yatırım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı