Advert
Advert

Başkan Özyavuz'dan Aşıya Davet

Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 3.doz Covid-19 aşısı yaptırarak toplumda farkındalık oluşturmak adına vatandaşları aşıya davet etti. Covid-19’a karşın maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatan Başkan Özyavuz, pandemiyle birlikte gelen sıkıntılı günlerin ancak aşı olarak aşılabileceğine dikkat çekti.

Başkan Özyavuz'dan Aşıya Davet
Başkan Özyavuz'dan Aşıya Davet Admin
Advert

Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Koronavirüs Bilim Kurulu’nun tavsiyesi üzerine 3.doz Covid-19 aşını yaptırarak vatandaşlara da aşı olunması konusunda çağrıda bulundu. Başta Harran Belediyesi Hizmet Binası olmak üzere ilçenin muhtelif yerlerinde mobil aşı uygulama noktaları oluşturulduğuna değinen Başkan Özyavuz, kırsalda da sağlık görevlilerinin vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek aşılama çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

Toplumda Covid-19 aşısı konusunda farkındalık oluşturmak adına çağrıda bulunan Başkan Özyavuz, aşıya ulaşımın çok kolay olduğuna dikkat çekerek;  “Bildiğiniz üzere salgın sebebiyle çok acı günler yaşadık. Bir daha böyle acı günler yaşamamak için, lütfen aşı yaptırın. Maske, mesafe ve temizlik kurallarıyla birlikte Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine uyalım. Cenab- Allah’tan herkese mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. Peygamber Efendimiz (SAV), Cenab-ı Allah’ın Resulü der ki ‘Bir mızrak mesafe insanların arasında en hayırlısıdır.’ İnşallah sizler de mesafeye uyarsınız, sağlıklı günler yaşarsınız. Hepinize selamlarımı, sevgilerimi iletiyorum. Lütfen aşı yaptıralım.” ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş harran başkan özyavuz covid 19 aşı kampanya
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı