Advert

Başkan Kuş, Kurban Kesmemiş Onlarca Aileye Kurban Dağıttı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi, Şanlıurfa Rahmet Derneği ve hayırseverlerle birlikte, maddi durumu iyi olmayan yetim ve dul onlarca aileye kurbanlarını teslim edip, mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Kuş, Kurban Kesmemiş Onlarca Aileye Kurban Dağıttı
Başkan Kuş, Kurban Kesmemiş Onlarca Aileye Kurban Dağıttı Admin
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi, Şanlıurfa Rahmet Derneği ve hayırseverlerle birlikte, maddi durumu kurban kesmeye elverişli olmayan onlarca aileye kurbanlarını teslim edip, mutluluklarına ortak oldu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kurban bayramında da maddi durumu iyi olmayan onlarca ailenin yüzünü güldürdü. Yıl içinde binlerce aileye ulaşıp, yardım elini uzatan Başkan Kuş, kurban bayramında da Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi ve Şanlıurfa Rahmet Derneği ile birlikte maddi durumu kurban kesmeye elverişli olmayan ailelere kurban verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çiftçi’nin de eşlik ettiği hane ziyaretlerinde ailelere gıda yardımı ve çocuklara hediyeler de veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ailelerin ve çocuklarının mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Kuş,”Eyyübiye Belediyemiz İyilik Merkezi ve Şanlıurfa Rahmet Derneği ile bugüne kadar Kurban kesmemiş ailelere hayırseverlerin vermiş oldukları destek aracılığı ile kurbanın getirdik.  Keramet Asada değil Keramet Musa’da. işte Musa’nın hediyelerini yardıma muhtaç ailelerimize bir bir ulaştırmaya çalışıyoruz. Rabbim bu mübarek günlerde yardıma muhtaçlara el uzatan herkesten razı olsun. İnşallah önümüzdeki kurban bayramında da bu mutluluğa ortak olmayı rabbim bizlere nasip eder.” Dedi.

Rahmet Derneği Başkanı Mehmet Doğan da Başkan Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesine teşekkür edip,” Eyyübiye Belediyesi öncülüğünde Kurban kesmemiş ailelere kurban getirdik. Rabbim sizlerin önümüzdeki yıl kurban kesmenizi nasip eylesin inşallah. Bu 2. Yılımız olacak. 2 yıldır bu hayrımızı Belediyemiz ile devam ettiriyoruz. Allah Başkanımızın da hayrını kabul etsin inşallah.” Şeklinde konuştu.

urfa çağdaş eyyübiye kurban vatandaş dağıtım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı