Advert
Advert

Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler geleceğin ışığısınız

"Çocuk demek gelecek demektir, M.K.Atatürk’ün dediği gibi “ Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler geleceğin bir gülü, yıldızı, ışığısınız.”

Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler geleceğin ışığısınız
Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler geleceğin ışığısınız Admin
Advert

Makalemizin kahramanı Kamilla Memmedzade o çocuklardandır ki, varlığı geleceye ümitle bakmaya ilham veriyor. Kamilla 2010 yılında aralık ayının 25-i Baku şehrinde dünyaya gelmiştir. Yaşının küçük olmasına bakmayarak, genç yeteneğimiz birçok başarıya imza atmıştır.

O, 2013-2015 yıllarında Melek Çocuk Kulüpünde jimnastik maşkaleleri ve ingilizce ile meşgul olmuştur. O, 2016 yılından ise Baku Oksford Okulunda hazırlık sınıfından başlamıştır, şimdi ise aynı okulda 5-ci sınıfta okumaktadır. Kamillanın şarkı söylemeye, şiir okumaya, tiyatro oyunlarında oynamaya hep büyük hevesi olmuştur.

Bu ilgi ve sevgisini okul müsamelerine katılarak göstermiştir. 3 yıl vokal öğretmenlerinden özel dersler aldıktan sonra şimdilerde meşhur opera şarkıcısı Fidan Hacıyevanın öğrencisi olarak öğrenmeye devam etmektedir. Kamilla hem de kinboks yapıyor, onun eğitimcisi karışık türler üzere dövüşçü Taleh Necefzadedir.

İlk defa 2016 yılında Kids Best Model yarışmasına katılmış ve “Prenses” unvanına layık görülmüştür. Daha sonra o, 2017 yılında Reşit Behbutov adına tiyatroda Moms Kidsin düzenlediği Buratino tiyatrosunda Feya Prenses rolünü oynamıştır. Aynı yıl “Yes Fashion House” Moda sergisinde model olarak çıkış yapmış ve her kesi kendine hayran bırakmıştır. Kamilla hem derslerinde çalışkan, birinci olmayı, hem de sevdiyi işin arkasından gitmeyi aynı anda çok iyi beceriyor. O, 2019 yılında yaz aylarında onun için özel hazırlanmış “Helping You” adlı şarkıya klip çektirmişdir.

Muğamın da kullanıldığı klip eğlenceli ve farklı çekilmiş, izleyiciler tarafından çok sevilmişdir. Yine 2019-da aralık ayının 14-de Kamilla Heyder Eliyev adına Sarayda düzenlenen Çocuk Musiki Festivali “Zima” projesinde meslektaşı ile birlikte “Meduza” şarkısı ile çıkış yapmıştır. Kamilla için 2020 yılı çok üretken geçmiştir. O, sevilen sanatçı Rehim Rehimli ile birlikte Çocuklar Gününe özel “Dünyamıza dokunmayın” adlı klipi taktim etmiştir.

Yine aynı yıl Uluslararası “Golden Kids Awards 2020” Azerbaycan projesinde “Profesyonel Çocuk Şarkıcı” adına layık görülmüştür. 2020 yılında Türkiyede ödüllendirme törenine katılmış, Türkiye Gençlik Ödülleri “Caspian Events Group” tarafından “En İyi Çocuk Şarkıcı adına layık görülmüştür.

Kamillanın ülkeden kenar kazandığı başka bir başarı ise Sankt Peterburkda “Neva Fashion Week” moda haftasında “Kamilla’s Magic World” Azerbaycan markası olan çocuk giyimlerinin gösterimini yapmış, yılın en iyi çocuk markası tasarımcı-model adına layık görülmüştür. Kamilla “Helping You”, “Dünyamıza Dokunmayın”, “I love school”, “Can Vatan”, “Bayrak”, “Yağmur”, “Çiçek” şarkılarını, aynı zamanda 3 dilde “Anne” şarkısını söylemiş ve klip çektirmiştir.

Bundan başka o Azerbaycanın zengin servetleri hakkında “The rich wildlife of Azerbaijan” adlı kısa film çektirmiştir. Kamilla 15 Haziran Azerbaycanın  Milli Kurtuluş Gününe özel ingilisce “Azerbaycan” şarkısına klip hazırlatmıştır. Güzel kızımızın daha bir başarısı 2021 yılında 29 Haziranda  İstanbulda düzenlenen “Türkiye Kalite Ödülleri” tarafından “En İyi Çocuk Şarkıcı” ödülünü almıştır.

Bu tören Kamilla için çok önemli olmuştur. 11 yaşındaki küçük kız kendinden çok-çok büyük insanların karşısında ödül almış, Sevinçten ağlamak istese de, kendini tutmayı başarmış, güçlü duruşu ile kalpleri bir daha feth etmiştir. Kamillanın böyle yetişmesinde ödülü alırken kendisinin de söylediği gibi annesi Mahire hanımın rolü inkar edilemez. 2021 yılında 30 Haziran o, “Golden Palm Awards” ödülü almıştır. Kamilla Memmedzade çocuk olmasına rağmen çoğu kişinin kazanamayacağı başarılar kazanmış, Azerbaycanı en iyi şekilde tanıtmış, bu gün de tanıtmaya devam ediyor. Biz de bu yolda ona başarılar diliyoruz.

Makalemizin kahramanı genç yeteneğimiz Kamillanı birlikte tanıyalım. Kamilla Memmedzade 2010 yılında aralık ayının 25-de dünyaya gelmiştir. Daha çok küçükken hep yaşıtlarından farklı olan güzel yeteneğimiz büyüdükçe yetenekleri ile her kesi hayran etmiştir. Ailesi her zaman onun eğitimi ile yakından ve büyük hassaslıkla ilgilenmiştir. 2013-2015 yıllarında Melek Çocuk Kulübünde jimnastik ve ingilizce ile meşgul olmuştur.

2016 yılından ise Baku Oksford Okulunda eğitim hayatına başlamıştır. Yeteneği kendini okulda da göstermiş ve Kamilla okul projelerine aktivlikle katılmıştır. Daha sonra bu işin üzerinde daha çok çalışan genç kızımız 3 yıl özel vokal dersleri almış, şimdi ise Fidan Hacıyevadan ders almaktadır. Artık 2016 yılından Kamilla elde etdiyi başarıları ile sahnelerde, daha büyük arenyumlarda çıkış yapmaya başlamıştır.

İlk olarak Kids Best Model yarışmasına katılmış ve “Prenses” ünvanını almıştır. 2017 yılında Reşid Behbudov adına tiatroda Moms&Kidsin düzenlediği Buratino tiatro oyununda Prenses Feya rolünü oynamıştır. Yine 2017 yılında “Yes Fashion House” Moda sergisinde model gibi çıkış yapmıştır. Sağlığına ve dış görünümüne önem veren Kamilla hem de Taleh Necefzadenin eğitmenliyi ile kinboksla da uğraşıyor. O, 2019 yılının yaz aylarında özel olarak Kamilla için hazırlanmış “Helping You” adlı şarkıya klip çektirmiştir. Çok farklı ve çok eğlenceli olan bu klipte muğamdan da faydalanılmıştır.

2019 yılı 14 Aralıkta Kamilla Heyder Aliyev adına Sarayda düzenlenen Çocuk Musiki Festivali “Zima” projesinde meslektaşı ile birlikte “Meduza” şarkısını söylemiştir. 2020 yılında Kamilla onun için önemli bir işe imza atarak sevilen sanatçı Rehim Rehimli ile birlikte Çocuklar Günü için hazırlanmış “Dünyamıza Dokunmayın” klipinin çekimlerine katılmıştır. Yine aynı yıl Uluslararası “Golden Kids Awards 2020” Azerbaycan projesinde “Profesiyonel Çocuk Şarkıcı” adına layık görülmüştür. Kamillanın başarıları yalnız ülke sınırları içinde kalmamıştır. 2020 yılında Türkiyede Türkiye Gençlik Ödülleri kapsamında “Caspian Events Group” tarafından “En iyi Çocuk Şarkıcı” adını almıştır. Sankt Peterburgda düzenlenen “Neva Fashion Week” moda haftasında “Kamilla’s Magic World” Azerbaycan markası olan çocuk giyimlerini sergileyerek yılın en iyi çocuk markası tasarımcı-modeli adına layık görülmüştür. Kamilla “Helping You”, “I love School”, “Can Vatan”, “Dünyamıza Dokunmayın”, “Bayrak”, “Çiçek”, “Yağmur” şarkılarını ve 3 dilde “Anne” şarkısını söylemiş ve onların kliplerini çektirmiştir.“ The rich wildlife of Azerbaijan” adlı kısa film çekilişlerinde olmuş Kamilla burada Azerbaycanın servetlerini tanıtmıştır. Kamilla 15 Haziran Azerbaycanın Milli Kurtuluş Gününe özel ingilisce “Azerbaycan” şarkısını söylemiştir. İngilisceyi  mükemmel bilmesi Kamillanın Azerbaycanı büyük arenyumlarda temsil etmesine büyük yardım etmektedir. 2021 yılı 29 Haziranda İstanbulda düzenlenen “Türkiye Kalite Ödülleri” tarafından “En İyi Çocuk Şarkıcı” ödülüne layık görülen Kamilla sahnedeki performansı ile bu ödülü gerçekten hakk etdiyini kanıtlamış, ödülü alırken annesi Mahire hanıma olan sevgisini anlatarak izleyicilere duygu yüklü anlar yaşatmıştır. 2021 yılı 30 Haziranda “Golden Awards Palm” ödülünü almıştır. Derslerini de asla ikinci plana atmayan Kamilla her zaman kendi üzerinde çalışmaya devam ediyor. O, başarılara doğru yürüdüğü bu yolun daha çok başlangıçında, inanıyoruz ki, Kamilla daha çok başarılara imza atacak.

urfa çağdaş şanlıurfa bakü küçük hanımlar kamilla memedzade genç yetenek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı