Advert
Advert

Şanlıurfaspor'da Altyapı Seçmeleri Tamamlandı

Şanlıurfaspor'da 4 gün süren altyapı seçmeleri tamamlandı. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği seçmelerde gençler altyapıya girebilmek için hünerlerini sergiledi.

Şanlıurfaspor'da Altyapı Seçmeleri Tamamlandı
Şanlıurfaspor'da Altyapı Seçmeleri Tamamlandı Admin
Advert

Şanlıurfaspor'da 2002-2009 doğumlu farklı yaş gruplarındaki gençlere yönelik altyapı seçmeleri düzenlendi. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen altyapı seçmelerine gençler olduğu kadar aileler de yoğun ilgi gösterdi. Hava sıcaklıkları esas alınarak akşam saatlerinde yapılan seçmelerde gençler Şanlıurfaspor altyapısında yer alabilmek için tüm hünerlerini sergiledi.

Katılımlarından dolayı gençlere ve tüm ailelere teşekkür eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, amaçlarının Şanlıurfaspor'u sağlam temeller üzerinde önümüzdeki yıllara hazırlamak olduğunu söyledi.

POLAT: ŞANLIURFASPOR'UN GELECEĞİNİ SAĞLAM TEMELLE ÜZERİNE KURMAYA ÇALIŞIYORUZ

Seçmelerle ilgili yaptığı değerlendirmesinde amaçlarının Şanlıurfaspor Kulübünün geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak olduğunu belirten Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kemal Polat, "İleriki dönemlerde okulların da katılımı ile daha da kapsamlı bir seçmelerle birlikte olacağız. Bunun için altyapı hocalarımız ve koordinatörlerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Futbolda altyapının önemini iyi bilen bir yönetimiz. Şanlıurfa'dan nice başarılı futbolcuların çıkacağına inancımız tamdır. Katılım sağlayan tüm gençlerimize ve ailelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa arfaspor alt yapı seçmeler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı