Advert
Advert

Süper Lige çıkan takıma sahip çıkmıyoruz. YAZIKLAR OLSUN

Ankara’da düzenlenen Ampute müsabakalarında Şanlıurfa’yı temsil eden Eyyübiye Ampute futbol takımı adını Süper lige yazdırdı, Ama şampiyon takıma Şanlıurfa’da kimse sahip çıkmaması takım içinde üzüntüye neden oldu.

Süper Lige çıkan takıma sahip çıkmıyoruz. YAZIKLAR OLSUN
Süper Lige çıkan takıma sahip çıkmıyoruz. YAZIKLAR OLSUN Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş/

2014 Yılında kurulan ve 7 yıl sonra süper lige çıkan ve azmi çalışmalarıyla kendilerine güvenenleri bu sezon mahcup etmeyen Eyyübiye Ampute takımı Ankara’da oynadığı 8 maçta 7 galibiyet alarak 1 maçta berabere kaldı. Sezonun son maçında Adana Ampute takımını 7-0 farklı bir skorla evine gönderen Şanlıurfa temsilcisi çıktığı bu yolda şampiyon olarak süper lige adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Ankara’da bileği bükülmeyen ve namağlup olarak adını Süper lige altın harflerle yazdıran Eyyübiye Ampute takımı Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım emeği geçen ve destek olanlara teşekkür etti.

SÜPER LİGE ÇIKTILAR KİMSE TEBRİK ETMEDİ

7 Yıl sonra Ampute futbol takımımızın süper liğe çıktığını anlatan Futbol sorumlusu Mahmut Toprak, Şampiyon olarak 3 gündür Şanlıurfa’ya gelmişiz kimse bizi çağırıp tebrik etmedi diye dert yanarak, Bizim kupa törenimiz vardı, bizim bürokratlardan kimse gelmedi. Orada yalnız bırakıldık, kupa aldığımız zaman yalnız bırakıldığımız için gözyaşlarına boğulduk.

LEBLEBİCİOĞLU BİZİ ONURE ETTİ

Şanlıurfa’ya şampiyon olarak gelen ampute futbol takımını Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Leblebicioğlu, Şampiyon takımı ağırlayarak başarılarını tebrik ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

BAŞKAN KUŞ PAZARTESİ KABUL EDECEK

20-30 Haziran tarihleri arasında oynanan musabakalar asasında Şanlıurfa’ya şampiyon olarak gelen ampute futbol takımımızı Eyyübiye Baladiye Başkanı Mehmet Kuş’un Şampiyon takımı Pazartesi günü makamında kabul edeceği öğrenildi.

urfa çağdaş şanlıurfa ampute futbol takım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı