Advert
Advert

Kontrolden çıkan traktör okul bahçesine devrildi

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi Akpınar kırsal mahallesi’nde kontrolden çıkan traktör, mahallenin okul bahçesine devrildi.

Kontrolden çıkan traktör okul bahçesine devrildi
Kontrolden çıkan traktör okul bahçesine devrildi Admin
Advert

Fatma Keber-Urfa Çağdaş/

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde biçerdöver ile Akpınar kırsal mahallesi’nden geçen bir traktör, önüne çıkan başka bir araca çarpmamak için sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu mahallenin okul bahçesine devrildi.Kazada traktör sürücüsü traktörden atlayarak kurtulmayı başardı..

Kaza yerinden tesadüfen geçen Deva Partisi İl Sekreteri Celal Kaya, kazayla ilgili yaptığı açıklamada, “Akpınar Mahallesi ile Çakmak Mahallesi arasında bulunan yolun aşırı derecede bozuk olduğunu, yetkililerin bu yolda acilen çalışma yaparak yolun bir an önce asfalt yapılması gerektiğini, yoksa bu kazaların kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Kaya, “Allah korusun bu kaza okulun açık olduğu, öğrencilerin okulun bahçesinde oynadığı sırada olması halinde vahim tabloyu düşünmek bile istemiyorum.. Yolun aslında hem viraj, hem yokuş ve okula paralel olduğu için okul ve öğrencilerin güvenliği açısında tehlike arz ettiğini bugünkü hadisede gözönüne serildi. Bu yolun deplası edilmesi Akpınar güney kısmında mevcut yolun asfaltlanıp direk güzergahına bağlanması gerekiyor.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa traktör devrilme okul bahçesi sürücü yaralı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı