Advert

Urfa Çağdaş Medya Grubundan Başkan Soylu’ya ziyaret

Urfa Çağdaş Medya Grubu Haber Müdürü Fatma Keber, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’yu ziyaret ederek kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Urfa Çağdaş Medya Grubundan Başkan Soylu’ya ziyaret
Urfa Çağdaş Medya Grubundan Başkan Soylu’ya ziyaret Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Gazeteci Fatma Keber’in Başkan Feyyaz Soylu’yu ziyareti sırasında çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Soylu, “Ceylanpınar’a hizmet için çalıştıklarını belirterek, önemli olanın bir hoş sadâ bırakarak insanların gönlüne girmek ve güzel hizmetler yapmak olduğunu söyledi.

Ceylanpınar ile ilgili çalışmalar konusunda sohbet ettiğimiz Belediye Başkanı Feyyaz Soylu “Bizim için önemli olan halkımıza milletimize devletimize şeffaf düzgün doğru bir şekilde hizmet etmektir. Bu doğrultuda bütün çalışma arkadaşlarımla birlikte aralıksız hizmet etmeye çalışıyoruz. İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda alt yapı, üst yapı, yollar, sokaklar caddeler yapımı konusunda çalışmalarımız sürüyor. Bütün amacımız ilçemize önemli projeler, eserler kazandırabilmek ve hizmet etmek. Yaptığımız güzel hizmetlerle, insanımızın gönlüne girilebilirsek, vatandaşlarımızı memnun edebilirsek mutlu bizlere.” Dedi.

Gazeteci Fatma Keber ise, Başkan Soylu’ya kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarından dolayı başkan Soylu’ya teşekkür etti.

urfa çağdaş ceylanpınar başkan soylu hizmet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı