Advert
Advert

Başkan Yavuz’dan Babalar Günü Mesajı

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, 20 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yavuz’dan Babalar Günü Mesajı
Başkan Yavuz’dan Babalar Günü Mesajı Admin
Advert

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Babalar Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Yavuz, kendisinin bir baba olduğunu hatırlatarak tüm babaların gününü kutladı.

17. Sure (İsrâ Suresi), 23. Ayet Rabbin, kendisinden başkasına asla ibadet etmemenizi, anaya-babaya iyi davranmanızı kesin olarak emretti. Eğer onlardan biri, ya da her ikisi senin yanında ihtiyarlık çağına ulaşırsa, sakın onlara “öf!” bile deme; onları azarlama; onlara tatlı ve güzel söz söyle.

Kur’anı Kerim anne ve baba hakkında bir çok ayette öğütler vemiş ve Allah yolunda hareket eden onlara layık evlatlar olmayı emretmiştir.

Anne ve Babaya iyi davranmak ve onların hayır duasını almak onları onurlandıracak, mutlu edecek onların benim evlatlarım deyip gurur duyacağı Allah yolunda hareket eden evlatlar olmayı Allah bizlere nasip etsin.

Bayrak, Vatan, Millet Devlet ve İslamiyet için korkmadan şehadete yürüyen yurt içinde ve yurt dışında Irak,Suriye,Libya,Somali,Katar,Kıbrıs vb.ülkelerde teröre ve emperyalizme karşı savaşan,Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının cizdiği Misakı Milli sınırlarını vatan savunması kabul ederek annesinden babasından cocuklarından, sevdiklerinden ayrı savaşan kahramanlarımızdan Allah razı olsun. Onları yetiştiren anne baba ve ailelerinden Allah Razı olsun Başta bu kahramanlarımızın babaları olmak üzere tüm babaların babalar günü kutlu olsun. Aramızdan ayrılan babam ve tüm babaları babalar gününde rahmetle, dua.minnet ve saygıyla anıyorum.

Saygı ve sevgilerimle,

urfa çağdaş şanlıurfa şehit aileleri babalar günü kutlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı